reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

Ceść dziewczyny jeśli jesteście zainteresowane kupnem wózeczka to ja chcem sprzedać świetny wózeczek renomowanej firmy Hauck Jaguar Traxx 3 . jest to naprawde świetny wózeczek . jeśli jesteście zainteresowa to prosze o informacje na gg 10690975 lub na hajduga 87@interia.pl .
Zapraszam do pytań i kupna bo naprawde warto

reklama
Co do smoczka ja narazie mam takie podejście ze nie dam smoczka ale wiadomo może mnie sytuacja do tego zmusić więc kupiłam dwa z aventu takie 0-3 całe przezroczyste bo mi się bardzo spodobały

Ja też je lubię. :-)

Ile kobitek tyle różnych zdań odnośnie każdego tematu:-D
Ja sie bardzo ciesze że mój Domiś się przyzwyczaił do smoczka. Bardzo ułatwiało to nam życie. Ale równie szybko go wypluł:-D

ja też kupiłam smoczusie z avent-a ale tz słyszałam ze tomee tipee tez sie fajnie spisują:tak::-D;-):-)

a ja smoczki mam (teściowa kupiła) a dos zpitala wezme i schowam głeboko.bo..w szpitalu owym jak dorwa dzidzię ze smoczkeim to opiernicz...

No w niektórych szpitalach faktycznie krzywo patrzą na smoki. Jak Was przeczytałam to najpierw chciałam lecieć pakować smoka, ale potem przypomniałam sobie, że jak dziecko nie przybiera ładnie na wadze w szpitalu to mogą nie puścić do domu. Dlatego zamierzam przez pierwszych kilka dni latać tylko z cyckiem do Malutkiej. Mam nadzieję, że tym razem wyjdę do domku w normalnym trybie...

Hehe Izunia ja na bank po doświadczeniach z chłopakami zostanę z tydzień:-D Ale nie z powodu słabego przybierania na wadze a przez zółtaczkę:-(
Lucky miał poziom bilirubiny w 3 dobie 15,1 a D 13,4, a do domu wypuszczaja jak jest jednocyfrowy wynik. Czekałam z D az tydzień do 10,3. Wypłakałam wypuszczenie, bo już był naświetlany i nic to nie pomagało, karmiłam piersia i tez nic. Ale taka ich uroda. Przeszło po 2 tygodniach u D a u Luckiego po 4:-p:-D

reklama
Witam! Pisze do tych dziwczyn ktore jescze nie maja wozeczka. Ja wlasnie kupilam uzywanego bugaboo, i stwierdzam, ze jest sliczny, leciutki, swietnie sie prowadzi i latwo sklada:) Naprawde go polecam!!!! Na ebayu mozna go kupic w dobrej cenia!! A jesli chodzi o foteli to ja mam maxi cosi cabrio i tez go polecam:)

Do góry