reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

reklama
Kasiu to daj linka zobacze:tak:
a na ten "ED-RE-MA QUEST" się naprawdę napaliliśmy:sorry2: bo miał amortyzatory w kołach i na rurze od stelażu, miał pompowane koła, ładną bawełnianą gondolę, spacerówka rozkładała się na płasko, ważył ok 15 kg po złożeniu nie zajmował bardzo dużo miejsca, itd po porostu miał chyba wszystko na co zwracaliśmy uwagę przy oglądaniu:tak:

Aha Kasie śliczna ta pościel w krateczkę mi się podoba ta kremowa zwłaszcza i tak mnie coś siekło na kremową do łóżeczka i pewnie taką kupię

Aduś no własnie ja teżnic nie mogłam znaleść oprócz jakiegos starego ogłoszenia ze ktos sprzeda wózek tej firmy ale inny model:dry:
co do pościeli to ja polecam MamoTato - kupiłam na allegro i jestem zadowolona, a te co wkleiłyście linki Kasiu i Silko też są śliczne:tak::-)

vectoratzestaw_731.jpg

A oto mój wózio :-) Kolor kremowy :-) Też mnie coś naszło na kremowy :-) To jest BEBECAR VECTOR AT. Chciałam wkleić linka, ale coś mi nie szło, więc chociaż obrazek wkleiłam. I pościel chyba też kremowa będzie, ale jeszcze zastanawiam się nad błękitną :-)

reklama
2900 niby trochę dużo ale mi się ten wózek podoba strasznie aż nie mogę jak patrzę na niego dla mnie jest idealny:-)

Do góry