reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

Aduniu, no niby trochę dużo, ale ja myślę sobie tak... Posłuży Alankowi i zostanie dla drugiego Maluszka :tak: A potem zawsze można spróbować sprzedać, choćby za połowę ceny :tak: Także ja uważam, że warto zainwestować :happy2:

reklama
aduś ja to bym nie wytrzymał jak Wojtek zadzwonił, że dostał od kuzynki trzy torby ciuszków i inne rzeczy, to co chwila byłam przy oknie, żeby zobaczyć czy już jedzie. A on kurcze jeszcze pojechał do kumpla.
A teraz od kilku dni siedzę worek po worku przeglądam segreguję, niedługo wsadzę do pralki. Ucieszyłam się wczoraj bo w jednym z worków były trzy ochraniacze na szczebelki:tak: Jak patrzyłam na allegro i tp. to trudno kupić sam ochraniacz, a te są fajne bo dwa w neutralnych kolorach bez wzoru i jeden w kubusie puchatki:happy2:
Kika nie dużych kocyków nosz po prostu taką mam frajdę jak to oglądam, że się cieszę, że będę mamą:-D

Maju ja też znalazłam tylko ogłoszenie o sprzedaży wózka, no i nie wyraźne. Ja tylko wtrącę jedno patrz jaki jest mechanizm do przekładania rączki czy nie jest zbytnio szpiczasty, i w sklepie przełóż rączkę do wersji spacerowej i po manewruj po sklepie, sprawdź czy się dobrze prowadzi, sprawdź jak się podbija pod krawężnik w obu położeniach rączki. Jeśli wózio będzie stabilne jest okej:tak:
Amortyzatory nie muszą być miękkie wręcz za bardzo miękkie mogą być dla dzidzi niebezpieczne jak dzidzia siedzi, możesz to sprawdzić naciskając po boku jeśli się tylko ugnie jest oki, jeśli się przechyli ryzykowne:tak:

Silka fajny wózio, i już myślicie o następnym maluszku?? ojoj, no fajnie by było mieć tak rok po roku. no cena też fajna:-D ale fakt droższe wózki potem łatwiej sprzedać nawet ciut taniej. Fajny model bo ma duże koła ale są skrętne. Więc i dobrze w terenie będzie ci się prowadził i po mieście czyt. po sklepach manewrować.
Ale też jeśli możesz obejrzyj go w sklepie, sprawdź jak się podbija, pobujać na boki. Zobaczyć obie wersje i z gondolą i spacerową.

masiek, no myślimy, myślimy, ale nie rok po roku :no: Raczej będzie różnica 3 lat :tak: Jak Ali będzie miał 2 latka, to postaramy się o siostrzyczkę :happy2: A wózio potem jak będzie w dobrym stanie, to sprzedamy, a jak nie, to i tak uważam, że warto w niego zainwestować :tak: A no i oczywiście też chcę zobaczyć go najpierw na żywo, muszę poszukać w jakim sklepie mogłabym go obejrzeć. W Gorzowie na pewno nie, ale może w Szczecinie lub Poznaniu...

MASIEK a ty wiesz jak mnie wykręca będę napastować męża telefonicznie teraz jest w pracy kończy o 22.00 i już się nie obędzie przede mną ale już niedługo przyjedzie kurczę właśnie se pomyślałam teraz żeby mi zrobił zdjęcia w telefonie tych rzeczy i niech mi wyślę

a dzisiaj oglądaliśmy i taki wózio się nam spodobał
SUPER WÓZEK WIELOFUNKCYJNY !! NESTOR RAMBLER !! (292801979) - Aukcje internetowe Allegro oglądaliśmy jeszcze foteliki i niewiem na który się zdecydowac:baffled:
1. coneco pioneer alu CONECO:FOTELIK-PIONNER ALU+OKRYCIE+WKŁ+GRATISY (293529606) - Aukcje internetowe Allegro
2. baby design dumbo FOTELIK BABY DESIGN DUMBO + SUPERPROMOCJA !!!!!!!! (294469326) - Aukcje internetowe Allegro no i jeeszcze łóżeczko to raczej Klupś tylko znowu dylemat :baffled: czy Radek8 czy ewelina 2

a ja dzis dostałam rożek i znowu ciuszki i w sumie to muszę zakupic tylko butelke smoczek pieluchy kosmetyki aha no i wózio łozeczko i pościel i wsio chyba

mi sie podoba ten wozeczek i kolorystyke tez ja przyjemna ... teraz kwestia tego jak sie bedzie sprawowal w uzytkowaniu ;-)
zebym juz nie zakupila wozak to bym sie powaznie zastanawiala nad ktoryms z tych wozkow ... szczegolnie ze ten gostek ma pare modeli naprawde w fajnej cenie;-)

reklama
Witam:-)
Dla mnie teraz wszelkie zakupy to pionierka, bo teraz to dziewuszka:-) Mimo że wyposażeniowo mam wszystko to szukam wózka i ciuchów.

Po Domisiu mam jeszcze buzza, ale go będę sprzedawała, bo pewnie coś dla dwojga dzieciaczków naraz będę potrzebować (między dziećmi bedzie 16 miesięcy).

Kasiu faktycznie fajny, ale gondola chyba plastikowa:confused:

Do góry