reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

kiniasw86, ja mam taki
Wózki dziecięce BEBETTO - Nowoczesne wózki dziecięce - Producent wózków dziecięcych - - NICO PLUS

Musisz znaleźć wózek pod siebie. Na przykład - ja nie zwracałam za bardzo uwagi na jego wagę, z takiego względu, że nie będę musiała go tachać codziennie po schodach, bo mieszkamy w domku. A dziewczynom innym zależało na wadze wózka. Ja też szukałam wózka, którego rączka mi się wysoko podniesie, bo mam 177cm wzrostu, i sam wózek dla mnie musiał być dość wysoki. Czytałam opinie, porównywałam, no i oczywiście też moim jednym z najważniejszych kryteriów była cena, miałam kwotę górną i do tej kwoty wózka szukałam. A na koniec powiem Ci, że polecam poszukanie na np. olx używanych wózków. My kupiliśmy używany w super stanie, gdyby nie zasdrapanie na stelażu, powiedziałabym, że nowy wózek + gwarancja do 06.2016 i zapłaciliśmy niespełna 800zł, więc warto też się rozejrzeć po używanych.

reklama
Kinia najlepiej do sklepu obejrzeć na żywo popatrz na ulicach nie wiem czy chcesz polski czy angielski tyle tego ze może głowa rozboleć

Ja na wage zabardzo uwagi noe zwracam bo tez mieszkam w domu jedynie gdzie bede wkladac wozek to bagaznik samochodu ... nie wiem gdzie taniej te wozki sa czy w pl czy w uk ... tyle tego na rynku ze czlowiek glupieje ...

Lozeczko kupuje w pl bo z materacem znalazlam na allegro za 995 zl tu w uk nie kupie raczej nowego lozeczka z materacem za ta cene .. przynajmniej tak mi sie wydaje

Ja gdzie kolwiek byłam to patrzyłam na wózki jakie ludzie mają i dużo sznupalam w internecie. Kupiłam wózek.firmy która jest w uk ale ze cenę mają dwa.razy taka udało mi się go zakupić połowę taniej w pl

To i tak jakoś dużo mi się kinia wydaje bo ja w pl za łóżeczko 6 lat temu dałam z materacem 600 zł i to.nie jakieś najtańsze. Chyba że ceny poszły w górę. A tu jak szukalam to znalazłam Gdzieś łóżeczko z materacem za 120 f jak się nie mylę. Zależy kto jakie łóżeczko chce miec

Ja kupiłam w asdzie mam zaufanie do britaxa bardzo lubię a zapłaciłam 140£ minus 20% wiec mało co do wózków to mi sie polskie nie podobają niektóre np koła srebrne plastikowe tandetnie to wyglada widziałam tera bdbetto w gazetce desing fajny ale te koła odpadaja ja ma cenę nie patrzyłam bo chciałam wózek dużo droższy ale przemyślałam ze to sensu nie ma i jeszcze jeden powód czemu nie kupuje w Pl to gwarancja a teraz widziałam w gazetce argosu łóżeczko komoda i szafa za 250£ ja mam z ikei najtańsze i dobry materac

Ona ja kupowałam materac w kiddicare przeceniony z 100 na 30 ja żyje tu i wydaje tu nie zaprzątam sobie głowy czy w Pl jest taniej czy drożej nie przeliczam chociaż teraz funt ładnie sie trzyma wiec może to sie opłacać

reklama
Mama ja ogólnie wszystko kupuje tutaj ale jak zobaczyłam cenę za komplet wózka prawie 800 f to mi szczena opadła, dlatego kupiłam w Polsce za połowę tego co tutaj

Do góry