reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Mama, zgadza się tygryska kupiłam w H&M.
Trampeczki kupiliśmy jak tylko zobaczyłam dwie kreski na teście, w ten sposób poinformowaliśmy rodzinkę, że będziemy mieli dzidziusia. Resztę rzeczy kupiłam z racji dużych promocji, np. za tą matę- tunel dałam nieco ponad 20 zł, a za tą drugą matę edukacyjną dałam 30 zł także szkoda było nie brać. Więcej rzeczy jak na razie nie kupuję, poczekam na poznacie płci tak na 100%, chyba że trafi się jakaś okazja której nie będę mogła się oprzeć :sorry:

reklama
ja się dowiedziałam ze jednak dostaniemy kilka rzeczy od szwagra, wanienkę fajna (jest mlecznego koloru wiec pasuje do oby płci), jakieś ubranka, może nawet spacerówkę na później. wiec zawsze jakaś oszczędność :) chyba wieksze zakupy zacznę po połówkowym, jak poznam pleć, chyba ze okazja się trafi, w sumie wyprzedaży pod koniec czerwca się zaczynają wiec akurat ;) wozek i łóżeczko z mebelkami mam już upatrzone w necie, ale na pewno będę chciała na żywo to obejrzeć.

Ja jakos na poczatku ciazy mialam wieksze parcie zeby juz cos kupic i ciagle cos ogladalam a teraz jakos emocje opadly . dzisiaj pierwszy raz poczulam pieknego kopa zaraz nad pepkiem i to takiego ze nie mozna pomylic z jelitem. :-)

reklama
Do góry