reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Ja mam takiego rogala z wypelnieniem poliestrowym Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | motherhood.pl jest super bo czesc pod glowe jest nieco grubsza i sztywna a czesc ktora wladam miedzy nogi jest troszke ciensza i ma takie przeszycie ktora umozliwia lepsze dopasowanie do pozycji ale mysle ze az tak istotne to nie jest. Dla mnie najwazniejsze jest to ze poduszka pozwala mi utrzymac pozycje na boku i "pilnuje" mnie zebym nie kladla sie na brzuch. Aa i odciazyla mojego meza -juz nie zakladam na niego nog ;)

reklama
Tez dzis w necie ogladalam te poduchy zakupie w tym tygodniu. Do szycia niestety nie mam talentu.

Kasz ja mam podobna ale teraz chce kupić taki klin bo ciagle budzę się na brzuchu a już czuje dziecko jak się rusza i nie chce go podusic

Ja szylam bean bag to używałam tych kuleczek introche szeleści ale ja to zdolna jestem pół chałupy miałam w tych kulkach :) tak sypalam

Ja bym kupiła taką poduche rogala do spania ale nie wiem gdzie tu w UK moge to znaleźć niedrogo. :no: Koleżanka miała ale sprzedała dwa lata temu bo już dwójke odchowała i nie planuje więcej. Szkoda, ze ja nie umiem szyć - tylko na drutach robić.

Ja bym kupiła taką poduche rogala do spania ale nie wiem gdzie tu w UK moge to znaleźć niedrogo. :no: Koleżanka miała ale sprzedała dwa lata temu bo już dwójke odchowała i nie planuje więcej. Szkoda, ze ja nie umiem szyć - tylko na drutach robić.
hmmm takiej na drutach jeszcze nie widziałam :)

reklama
Do góry