reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Mama mowisz 20 pieluch ale wkladow 20 czy otulaczy i kieszonek bo z tego co wyczytalam to otulacza nie zmieniasz co siku no chyba ze sie pobrudzi
I kieszonka tez moze byc na 2 razy jak nie ma kupy tylko wkld zmienic ?

reklama
Moj maz powiedzial ze sie nie zgadza na te pieluchy ze nie chce zeby waz sie kupa zatkal albo zeby smierdzialo z pralki sikami i kupami:-))) nie moge z niego

moja mama zawsze mi mówiła, ze ja będę miała łatwiej z dzieckiem bo już są jednorazowe pieluchy i nie trzeba ciągle robić pranie jak kiedyś. Wiec chyba pogodzę się z kosztami bo to wielorazowe to chyba mnie przerosną:-D.

No to pranie troche mnie tez zniecheca bo niby ekologiczne ale woda i proszek tez ida ;-) nie wiem.musze sie z tym bardzoej zapoznac

Ja to jak sobie pomysle o ilosci pampersow przy dwójce to woow. Ale jak sobie pomysle o praniu... i wspomnienia naszych mam. Ale pozyjemy zobaczymy :) najbardziej mnie przelonuje fakt ze nie odparzaja.

I mowi jeszcze ze to chore prac kupy i siki w pralce jak.mamy XXI wiek i ze co beda w koszu lezaly i smierdzialy az sie upierze hehe nie przegadam go chyba

reklama
A to mój powiedział że on by chciał zobaczyć jak ja to piorę bo co do takich rzeczy jestem strasznie leniwa a sam stwierdził że woli wynosić 2 razy dziennie śmierdzące zużyte pampersy do śmietnika niż oglądać pieluchy w łazience

Do góry