reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Zdecydowałam się na wersję body plus pajace i już dokonałam trochę takich zakupów. :) Mam doświadczenie w ubieraniu małych dzieci w żłobkach stąd wiem, ze ten zestaw mi osobiście najbardziej pasuje. Widziałam i zakładałam różne kombinacje ciuszków zestaw body plus pajacyk to mój faworyt - najwygodniej mi się zmieniało pieluszki u maluchów które miały taki zestaw. Nie słucham opowieści innych mam w tej kwesti bo już wiem co i jak. Najgorzej to mnie denerwowały kaftaniki.Jak dla mnie są niewygodne. A poza tym na jesień i zimę czyli pierwsze miesiace zycia mojego dziecka to będzie dobry wybór bo w domu nie jest jakoś zbyt gorąco. Nie przegrzeje się. Bedzie mu ok. :-)

reklama
Poducha super mysle ze niczym od tej mojej sie nie rozni poza lepsza cena :) ja jeszcze sie do niej nie przyzwyczailam ale juz sie nie budze na brzuchu tylko ciezko mi spac na lewym boku cala noc i jak sie przekrecam na prawy to z ta poducha niezle akrobacje wyczyniam. A zeby moc przytulic sie do meza poduche wkladam od tylu ze mam ją między nogami, pod glowa i za plecami. Dzieki temu poki brzucha nie ma moge wtulic sie w męża :)

Sylka no tez sposob z ta poducha ja to nie zasne dopuki mojego M. Nie ma blisko mnie i faktycznie mozna ja wtedy do tylu i tez bed ie dobrze. Pomysle jeszcze nad nia.

reklama
Fakt , zapomniałam o moim ukochanym - on może mieć mniej miejsca przez tą poduchę... trzeba to przemysleć... ale mi zależy bo wiem, że dobrze się na niej karmi tzn widziałam u koleżanki mi sie to podobało. Przecież nie będzie biedak spał na podłodze. :rofl2:

Do góry