reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

wow. ale szalejecie z tymi zakupami, ja jeszcze czekam, najpierw dla siebie ciuchy musze ogarnac, potem sie zajme maluszkiem, no i na plec czekam. CLaudia, super pomysl z tym szyciem rogala, wrzuc zdjecie efektu koncowego bo jestem bardzo ciekawa. Ja nie szyje, nigdy w zasadzie nie probowalam, ale moja siostra robi super rzeczy dla dzieci, jak chcecie to moge wrzucic adres jej bloga, bo robi tez rzeczy na sprzedaz

reklama
uploadfromtaptalk1432813648516.jpg Namiastka moich ciuszkow dla malenstwa

Załączniki

• uploadfromtaptalk1432813648516.jpg
    uploadfromtaptalk1432813648516.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 53
La milou wg mnie jest bardzo drogi...a jakosc taka sama jak innych firm a tez sliczne prawie nie roznia sie niczym poza metka;)

Dzisiaj poszlam na otwarcie Kika i upolowalam spodnie polspiochy komplecik i bluzeczke każde po 4 zl . jeszcze babka sprzed nosa drapnela mi kombinezon za 4 zł co prawda niebieski ale zawsze można dodać jakieś rozowosci

Dzisiaj poszlam na otwarcie Kika i upolowalam spodnie polspiochy komplecik i bluzeczke każde po 4 zl . jeszcze babka sprzed nosa drapnela mi kombinezon za 4 zł co prawda niebieski ale zawsze można dodać jakieś rozowosci

A Ty tak kupujesz już pod konkretną płeć? Masz pewność, że będzie dziewczynka?
Mi w pierwszej ciąży lekarz w 12 tc zapowiedział, że jest pewien płci ale ja jednak do końca kupowałam uniwersalne. Aż nie zobaczyłam na własne oczy :)
Teraz też tak będę robić bo jednak glupio potem chłopaka w róże stroić :)

Przecież nie wykupiłam polowy sklepu. Raptem parę rzeczy po 4 zł fortuny na tym nie stracilam a tylko przyjemność była. Zresztą ja tam sisiaka tez Noe widzilam

reklama
Do góry