reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Ja mam avent ale elektryczny zestaw bisnesswomen :) I uratował mi moje cyce. Siedzisz sobie a laktator odstawia za Ciebie robotę i uważam ze jest cichy powymieniam mu tylko akcesoria i będzie torpeda.
Nikka no gdybym nie miała wózka to hym kupiła ten coletto a tak zostaje przy tym co mam tez jest lekki i zwinny wiec zostaje

reklama
Ja jak będę potrzebować laktatora to kupię po urodzeniu i na wszelki wypadek pozapisuję sobie dane i ceny wybranych modeli i gdzie je można nabyć - taka lista awaryjna. :happy:

Kupilam stanik w rozmiarze 75E i jest na styk :( Będę potrzebowała większy to na pewno. Załamana jestem bo staniki mnie chyba najdrozej wyjdą

A do naszego maluszka przyszedl wlasnie taki prezencik ;) tak na prawde to dla mnie hehe bo bobasowi to i tak wszystko jedno ;)

Załączniki

• 1431699638571.jpg
    1431699638571.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 46
Kasz ja mam dwie nianie z dyskami ale teraz tez kupie z kamerka bo ja mam sypialnie na gorze nie mam siły latać po schodach wieczorami

reklama
Aa hehe myslalam zr cos z nimi jest nie tak. Ze moze dla dziecka szkodliwe czy cos hehe ;) kamerka fajna sprawa wlasnie ja testuje i nawet fajny wyrazny obraz, nie wiem jeszcze jak w nocy bedzie sie sprawdzac i funkcja mowienia do dziecka przez to cudo tez fajna ;) ja tez mam maly mieszkanie ale wiem ze czasem bede musiala wyjsc z psem i zostawic babla samego na chwile

Do góry