reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

ja narazie nie uzywam, dopiero jak zaczna mi parowac okna, nie chce tez zbyt wysuszac narazie powietrza, a to tez zalezy glownie od pogody jak jest duza roznica miedzy dworem a domem wiec jeszcze czas

reklama
zmienię na chwilę temat :) jakie czapeczki i jakie rozmiary kupujecie? bo rozumiem że po domu czapeczka nie jest potrzebna, jedynie taka cienka po kąpieli na kilka minut a na dwór? jesienno zimowa? czy od razu zimowa? bo chyba tylko czapeczek mi brakuje :(

Ja dostalam w prezencie czapki i mam zimowe, jesienne i letnie tez.Te letnie wezme do szpitala a zimowe to jak bedziemy wychodzic na spacer :)

Po kąpieli i w domu nie zakładam.startuje od rozm.36.nad zimowa sie zastanawiam.kupie moze po porodzie.mysle ze powinna wystarczyc dobra bawelniana bo na to kaptur od dresow i od kombinezonu.dzieciom główka się poci.

ja kuopilam grubsza czapke ale rozmiar na niej od 1 miesiaca jakos , na wyjscie mam taka srednia, i tak kaptur z dresu i kombinezonu dojdzie, a potem nie bede wychodzic od razu wiec mala mi akurat podrosnie do tej grubej. jak sie okarza duzo za duze to dopkupie mniejszy rozmiar w razie potrzeby, ale narazie na tym koniec .

reklama
Mam trzy czapki.
Jedna całkiem cienka, drugą średnią, bawełnianą, która pewnie będzie na wyjście.
No i całkiem ciepła, zimowa, podszyta polerem rozmiar 56.

Ja w domu czapki zakładać nie będę wcale. Po kąpieli też nie.

Do góry