reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

ja narazie nie uzywam, dopiero jak zaczna mi parowac okna, nie chce tez zbyt wysuszac narazie powietrza, a to tez zalezy glownie od pogody jak jest duza roznica miedzy dworem a domem wiec jeszcze czas

reklama
zmienię na chwilę temat :) jakie czapeczki i jakie rozmiary kupujecie? bo rozumiem że po domu czapeczka nie jest potrzebna, jedynie taka cienka po kąpieli na kilka minut a na dwór? jesienno zimowa? czy od razu zimowa? bo chyba tylko czapeczek mi brakuje :(

Ja dostalam w prezencie czapki i mam zimowe, jesienne i letnie tez.Te letnie wezme do szpitala a zimowe to jak bedziemy wychodzic na spacer :)

Po kąpieli i w domu nie zakładam.startuje od rozm.36.nad zimowa sie zastanawiam.kupie moze po porodzie.mysle ze powinna wystarczyc dobra bawelniana bo na to kaptur od dresow i od kombinezonu.dzieciom główka się poci.

ja kuopilam grubsza czapke ale rozmiar na niej od 1 miesiaca jakos , na wyjscie mam taka srednia, i tak kaptur z dresu i kombinezonu dojdzie, a potem nie bede wychodzic od razu wiec mala mi akurat podrosnie do tej grubej. jak sie okarza duzo za duze to dopkupie mniejszy rozmiar w razie potrzeby, ale narazie na tym koniec .

reklama
Mam trzy czapki.
Jedna całkiem cienka, drugą średnią, bawełnianą, która pewnie będzie na wyjście.
No i całkiem ciepła, zimowa, podszyta polerem rozmiar 56.

Ja w domu czapki zakładać nie będę wcale. Po kąpieli też nie.

Do góry