reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Agami jedne z lepszych na blogu mamy gadżety je testowała tez miałam kilka maja fajne rozwiazanie w środku bo nic nie ucieknie bokiem ale wkłady sie wpina bo to hybrydy są a nie kieszonki i te szare to nocne wkłady bardzo chłonne

Kieszonka to taka co ma dwie warstwy pul i np Micropolar albo bambus bawełnę lub hemp hybrydy to takie co maja wpinany wkład ona składa sie z dwóch warstw ale wkład jest bezpośrednio przy skórze to taki jakby otulacz wkład sie wpina i można dokładać o ile są napy tutaj jest tak ze jeden wkład sie wpina a tym szarym obkłada go i zapina to są dobre pieluchy mogą być szczególnie taki zestaw ale można tez zrobić podobny zestaw ale taniej to jest raka propozycja ja ktos nie chce wymyślać i ma wszystko już naszykowane i to pieluchy z wyższej polki wiec można poszukać czegoś taniej z czystej ekonomii

Fineke to model chyba dla Castoramy robiony może ten co agami podała wygląda trochę inaczej ale myślę bardziej nowocześnie, ja mam od dołu też małe kółeczka do przewożenia a na górze uchwyt, ale tamten pewnie też ma a parametry te same,

reklama
Do góry