reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Agami jedne z lepszych na blogu mamy gadżety je testowała tez miałam kilka maja fajne rozwiazanie w środku bo nic nie ucieknie bokiem ale wkłady sie wpina bo to hybrydy są a nie kieszonki i te szare to nocne wkłady bardzo chłonne

Kieszonka to taka co ma dwie warstwy pul i np Micropolar albo bambus bawełnę lub hemp hybrydy to takie co maja wpinany wkład ona składa sie z dwóch warstw ale wkład jest bezpośrednio przy skórze to taki jakby otulacz wkład sie wpina i można dokładać o ile są napy tutaj jest tak ze jeden wkład sie wpina a tym szarym obkłada go i zapina to są dobre pieluchy mogą być szczególnie taki zestaw ale można tez zrobić podobny zestaw ale taniej to jest raka propozycja ja ktos nie chce wymyślać i ma wszystko już naszykowane i to pieluchy z wyższej polki wiec można poszukać czegoś taniej z czystej ekonomii

Fineke to model chyba dla Castoramy robiony może ten co agami podała wygląda trochę inaczej ale myślę bardziej nowocześnie, ja mam od dołu też małe kółeczka do przewożenia a na górze uchwyt, ale tamten pewnie też ma a parametry te same,

reklama
Do góry