reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

A pampersy w końcu zamówiłam w feedo Premium Care.faktycznie cieniutkie i z siateczki.te Premium Care wychodzą drogo.myślę ze od 2,3 będę kupować te żółte i potem niebieskie.raz w tyg jest u nas taka giełda i można było min kupic dużo taniej pampersy z niemiec.niestety teraz nikt ich już nie sprowadza :/

reklama
finke my go kupilismy w castoramie chyba za 400 pln, ale nie pamietam firmy, a nie wiem gdzie go maz schowal po zimie, pewnie w piwnicy jest narazie .

ja mam tez 2 butelki z aventu i mysle, ze mi starcza,

wczoraj zamowilismy wozek, jednak z fotelikiem producenta maz sie uparl, ze nie bedziemy przeplacac za firme, bo ten fotelik tez dobry ogladalal i porownywal oba... szkoda no ale niech mu bedzie, ..:tak:
w sumie i tak sie ciesze, ze tak sie zainteresowal kupnem wozka , nawet mi mowil, ze na miesicie widzial kilka tego modelu co chcemy tylko inne kolory , mowil, ze fajnie sie prezentowaly heheh wzial sobie do serca bo kazalam mu sie rozgladac za wozkami ktore mu sie podobaja heheh

finke drogi, ale go przenosimy z pomieszczenia do pomieszczenia. Nie chodzi caly dzien w jednym miejscu. w sumie zalezy od potrzeby, jak sciagal wode to chodzil ciagle, jak widzielismy, ze juz jej coraz mniej sciaga to wylanczalismy i dawalismy do innego pokoju .
jest bardzo wydajny i niekiedy w ciagu godziny juz jest pelny pojemnik wody, az w szoku jestesmy. takich tanich chyba nie ma sensu bo chodza ci pol dnia a nawet szklanki wody nie sciagna, a nam to litrami szlo na poczatku.
chyba ze masz jakis sprawdzony to wiadomo, moze bedzie ok.
to firma BLySS, maz mi dzisiaj powiedzial, jest dosc spory . wiadomo trzeba wydatek przemyslec , ale jak moj zabaczyl, ze zaczyna sie nam robic grzyb po swiezym remoncie to nie wytrzymal i kupil, mam nadzieje, ze w ta zime w ogole sie nawet nie zacznie pojawiac bo zapobiegawczo od razu bedziemy go uzywac

Moj tez dość wydajny koleżance z szafy w dobę ściągnął trzy pojemniki ja używałam go w domu bo coś mi sie okna na dole pociły chyba słaba izolacja była i jak miałam pranie to wstawiałam na noc żeby szybciej schło teraz go nie używam choć mam mokra ścianę bo mnie sąsiad podlewa muszę zamówić firmę profesjonalna żeby osuszyłam ścianę i ja zabezpieczyła oni maja takie wielkie te osuszacze warto sobie kupić raka stacje meterologiczna i sprawdzać wilgotność w domu

reklama
finke drogi, ale go przenosimy z pomieszczenia do pomieszczenia. Nie chodzi caly dzien w jednym miejscu. w sumie zalezy od potrzeby, jak sciagal wode to chodzil ciagle, jak widzielismy, ze juz jej coraz mniej sciaga to wylanczalismy i dawalismy do innego pokoju .
jest bardzo wydajny i niekiedy w ciagu godziny juz jest pelny pojemnik wody, az w szoku jestesmy. takich tanich chyba nie ma sensu bo chodza ci pol dnia a nawet szklanki wody nie sciagna, a nam to litrami szlo na poczatku.
chyba ze masz jakis sprawdzony to wiadomo, moze bedzie ok.
to firma BLySS, maz mi dzisiaj powiedzial, jest dosc spory . wiadomo trzeba wydatek przemyslec , ale jak moj zabaczyl, ze zaczyna sie nam robic grzyb po swiezym remoncie to nie wytrzymal i kupil, mam nadzieje, ze w ta zime w ogole sie nawet nie zacznie pojawiac bo zapobiegawczo od razu bedziemy go uzywac

A jaki model?

Do góry