reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
20150916_140312.jpg

Załączniki

• 20150916_140312.jpg
    20150916_140312.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 71
Widzę, że te wózki są teraz bardzo do siebie podobne. No i te wszechobecne białe ramy :)
Ja rozglądam się za jakąś spacerówką, najlepiej kubełkową. Na co dzień, po mieście.

Bebetto wpadł mi w oko, muszę go jeszcze wziąć pod uwagę :) mam też chustę do noszenia malucha, dostałąm od koleżanki, ona bardzo sobie chwaliła ją na sybkie wyjście czy nawet po domu, kiedy potrzebne są wolne ręce a maluch chce być przy mamie. mam nadzieję, że mój też zaakceptuje, bo na spacer z psem jak znalazł :)

A Agami jesteś już prawie gotowa na przyjście malucha! super organizacja! ja jeszcze daeko w polu, ogarnęłam dziś szafę dla bobasa, w przyszłym tygodniu zamierzam uproać się z praniem:p

reklama
20150916_164948_zmiana rozmiaru.jpg

tu z bliska.
A gdzie tam.Do torby tylko wrzucam.Jakos weny nie mam na pakowanie.Nierozgarnieta jestem na koncowce.Ale fakt wszystko juz mam w domu tylko ogarnąć w torby.U nas do szpitala mozna tylko miekka torbe a chciałam małą walizkę wziąść.Ciuszki spakuję w reklamówkę i w torbe papierowa bo zawsze po szpitalu można ją wyrzucić.

Załączniki

• 20150916_164948_zmiana rozmiaru.jpg
    20150916_164948_zmiana rozmiaru.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 72
Do góry