reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Wózki dziecięce BEBETTO - Nowoczesne wózki dziecięce - Producent wózków dziecięcych - - TORINO S-line

jaa wybralam ten ale jeszcze nie zamowilam, spacerowke ma super zgrabna, praktyczna, obicia na nozki i raczki z ekoskory , duza budka, material ma bardzo wytrwaly nie jest to szmatka

z tej firmy serii podoba mi sie rowniez holland jest tanszy , ale nie bylo tego koloru co chcialam szaro-czerwonego

camarelo tez mialam na uwadze,, sa podobne i tez lade, bylam w kilku sklepach i te dwie firmy mi polecali

kolezanka ma baby design i tez sobie chwali, ale nie pamietam ktory model, ale ladnie sie prezentuje, gondola zgrabna ale wydaje sie mala, ale moze to zludzenie bo te wozki mniejw iecej maja je porownywalen chyab

ja mam upatrzony piekny stanik do karmienia u mnie w miescie w sklepie z polska bielizna, jest piekny koszt okolo 100 pln, ale kupie go dopiero po porodzie.
narazie kupilam z odpinanymi ramiaczkami i zobacze jak sie sprawdzi , jak bede miala pokarm to kupie sobie na zmiane:-)

reklama
dzięki dziewczyny, ja coraz bardziej przekonuję się do tego camarelo, pasuje mi jego wysokośc bo obydwoje jesteśmy wysocy :) a staniki też chyba zamówię z alles bo są bardzoładne, mam nadzieję, że będą dla mnie wygodne ;)

Do góry