reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Ja mam pożyczony. Gondola i maxi-cosi z adapterami mam już u siebie, stelaż będę mieć w listopadzie :) Ze spacerówki nie zamierzam korzystać. Tak planuję a jak wyjdzie zobaczymy

reklama
Nie chce jeszcze bo po co ma stać i mi miejsce zajmować :) juz daliśmy zaliczkę a odbiór w październiku tak ustaliliśmy :))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

6 lat temu wózek kupiłam dopiero po porodzie bo nie mogłam się zdecydować. Teraz gdy dostaliśmy wózek z początku bardzo się cieszyłam, że mam to z głowy. A teraz trochę mi szkoda, bo jednak nie jest to mój wybór. Ale pomyślałam, że zimę i wiosnę i tak spędzimy w gondoli :) dlatego już teraz chętnie wertuję spacerówki

kiniasw86 Szwagierka zaoferowała się, że nam pożyczy bo nie chce go na razie sprzedawać tylko zostawia dla kolejnego dziecka. Bardzo nie chciała, żeby wózek stał w piwnicy nieużywany przez ten czas.

reklama
ewel a na ktory dalas zaliczke ? ten ostatni co gondola w spacerowke sie zmienia ?

ja moge zamowic wozek u mnie w sklepie, a odbiore go krotko przed porodeM i od tego momentu bedzie liczyc sie gwarancjA :-)

Do góry