reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Ja wlasnie zamowilam kosz mojzesza ze stojakiem z kolderka podusia 2 przescieradelkami , rozkiem usztywnianym , smoczkiem avent i paczka pieluch oczywiscie pieluchy i smoczek nowe a reszta uzywana i zamowilam to za 180 zl z przesylka za pobraniem

cheeteh ladny, podobaja mi sie z bialym stelazem i jak maja koszyk na zakupy zamykany:-)

ja chyba pozostaje przy bebetto torino-pierwszy wybor plus fotelik maxi cosi :-)

ewel a Ty na ktory sie w koncu zdecydowalas ? camaleto czy riko nano ?

Cheetah wózek świetny wizualnie ;)
My z mężem byliśmy oglądać wózek własnie i 2 nam bardzo się spodobały Bebetto Silviaq i Junior Maximo
to Junior JunioR 2015 wózek MAXIMO ZESTAW 2w1 XXL GRATISY (5602641981) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
na 99% zdecydujemy sie na niego ;) jest wysoki, zgrabny, super sie prowadzi, biały stelaż bardzo eleganki... no podoba sie nam i to bardzo! ;) niestety opinii w nie ma o nim... bo to nowy wózek... chcielismy kupic 3w1, ale kupimy 2w1 ;) bo fotelik dokupimy uzywany Cybex Aton (nowy ok 500 zł), a u nas w miescie para chce nam sprzedac za 100 zł ;)

an_ma, jednak bialy stelaz cos w sobie ma) Ten Junior tez fajnie wyglada, duzo bajerow i chyba nie tak duzo wazy.
To ze nie ma opinii, to czasami moze i plus, bo ktos cos napisze i sie tym sugerujemy, a rzeczywistość moze byc inna.

reklama
Znamy tę parę, może nie tak bardzo dobrze, ale to w sumie znajomi naszych dobrych znajomych...
wiec zapewniaja jedni i drudzy, że bezwypadkowy. Myslę, że na s nie okłamali. Jeszcze go nie kupismy, wiec jeszcze to przemyslimy :)
przeglądałam foteliki używane na allegro, wiem, że dużo osób takowe kupuje... ten pierwszy fotelik, to uzywa sie do roczku max i My wolimy wydac na ten drugi fotelik kasę, bo to na kilka lat będzie... nie wiem sama, czy mam dobre podejście do tego. Może Wy mnie pokierujecie troszkę :)

Do góry