reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Ja wlasnie zamowilam kosz mojzesza ze stojakiem z kolderka podusia 2 przescieradelkami , rozkiem usztywnianym , smoczkiem avent i paczka pieluch oczywiscie pieluchy i smoczek nowe a reszta uzywana i zamowilam to za 180 zl z przesylka za pobraniem

cheeteh ladny, podobaja mi sie z bialym stelazem i jak maja koszyk na zakupy zamykany:-)

ja chyba pozostaje przy bebetto torino-pierwszy wybor plus fotelik maxi cosi :-)

ewel a Ty na ktory sie w koncu zdecydowalas ? camaleto czy riko nano ?

Cheetah wózek świetny wizualnie ;)
My z mężem byliśmy oglądać wózek własnie i 2 nam bardzo się spodobały Bebetto Silviaq i Junior Maximo
to Junior JunioR 2015 wózek MAXIMO ZESTAW 2w1 XXL GRATISY (5602641981) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
na 99% zdecydujemy sie na niego ;) jest wysoki, zgrabny, super sie prowadzi, biały stelaż bardzo eleganki... no podoba sie nam i to bardzo! ;) niestety opinii w nie ma o nim... bo to nowy wózek... chcielismy kupic 3w1, ale kupimy 2w1 ;) bo fotelik dokupimy uzywany Cybex Aton (nowy ok 500 zł), a u nas w miescie para chce nam sprzedac za 100 zł ;)

an_ma, jednak bialy stelaz cos w sobie ma) Ten Junior tez fajnie wyglada, duzo bajerow i chyba nie tak duzo wazy.
To ze nie ma opinii, to czasami moze i plus, bo ktos cos napisze i sie tym sugerujemy, a rzeczywistość moze byc inna.

reklama
Znamy tę parę, może nie tak bardzo dobrze, ale to w sumie znajomi naszych dobrych znajomych...
wiec zapewniaja jedni i drudzy, że bezwypadkowy. Myslę, że na s nie okłamali. Jeszcze go nie kupismy, wiec jeszcze to przemyslimy :)
przeglądałam foteliki używane na allegro, wiem, że dużo osób takowe kupuje... ten pierwszy fotelik, to uzywa sie do roczku max i My wolimy wydac na ten drugi fotelik kasę, bo to na kilka lat będzie... nie wiem sama, czy mam dobre podejście do tego. Może Wy mnie pokierujecie troszkę :)

Do góry