reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Serio wcale nie popatrzylam jaka firma. Weszlam do sklepu patrze a tam fajnie wysoki wozek i ladny mysle sobie pojezdze sobie troche i szedl jak maselko no i patrze na cene a tam 1500 to mi mina posmutniala bo chcialam dac 1000 za wozek na to pan podchodzi i pokazal mi myk z odwracana gondola i spacerowka. Lezka mi sie zakrecila w oku mojej mamie sie mnie chyba szkoda zrobilo i powiedziala panu ze zamawiamy ze ona dolozy :-) i tak oto kupilam wozek i nir wiem jakiej firmy , musze czekac do jutro bo kolor chce inny niz byl na sklepie :-).

Ciekawe ale myślę że Marcelo ja byłam zdecydowana ale jak przeczytałam co piszą ludzie na temat jego stabilności i tez spr to mój mąż to zrezygnowaliśmy choć naprawdę to ze się tak obraca bardzo mi się podobalo

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Tak sprawdzilam i coletto marcelo i mam zamowiony model z wiekszymi kolami niz standardowe bo pan powiedzial ze jest wtedy duzo stabilniejszy wtedy ja powiem szczerze ze nie czytam opini o wozkach bo co dla jednych wygodne dla innych nie ja pojezdzilam sobie nim po ulicy i wertepach i fajnie sie prowadzil no nic juz po ptokach zaplacony i sie ciesze czyli ja juz zakonczylam moja wyprawke aaaaaa i py
talam dzisiaj polozna o te moni
tory tetna i ona mowi ze super sprawa ale angel care dwu ply
tkowe

Ważne ze wybrany :)) a tak to fajny no mi się tez podobał ale mąż mi wybił z głowy chyba że jeszcze go przekonam:-))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Bede nim jezdzila u mnie po placu tymi wiekszymi kolami to ci powiem ci wywrotny jedynie co mi sie nie podoba to podparcie na nozki w spacerowej bo jest polokragle a nie prostokatne no ale zawsze jest jakies ale, ciesze sie ze ten najdrozszy wyprawkowy zakup mam juz za soba

Ja sie nadal wacham pomiedzy coletto marcello a adamex pajero w obu jedyne co mi przeskadza to ze trzeba rozlozyc go na dwa zeby zlozyc go jak jest jako spacerowka

reklama
Do góry