reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
2 w 1/to tak nie bardzo bo jednak fotelki zaczepiany o stelarz czesto sie przydaje. Jeszcze bede przegladac te aukcjie moze znajde cos fajniejszego. Dzieki za rady :)
Mama290 - fajny tel blog poczytalam z zainteresowaniem chociaz nie bede uzywac tych pieluch.

Ostatnia edycja:
Wiekszosc wozkow teraz jest 3 in1 albo mozna dokupic adaptery do fotelika. Choc zauwazylam ze gdy w zestawie jest fotelik to jest slabej jakosci z jakimis dziwnym atestem. Ja jestem za fotelikiem maxi cosi ndie ktore wozki maja go w zestawie. A jak nie mozna fotelik dokupic ;-)

Matko wy juz takie zorientowane w temacie wozkow. Ja to nie ogarniam jeszcze. Jak zerknelam na podwojne to takie co mi sie podobają i wyglądają na porządne ok. 4 tys. :/ masakra jakas. Ja tez duzo będę chodzic sama i bede potrzebowac porządny wozek do tego bedzie musial sie lekko składać bo planuje trzymac pod domem w samochodzie. Chyba po 20 tyg zacznę szukac uzywanych. Wole uzywany niż jakis bubel co sie zaraz rozpadnie :/

Tak z innej beczki wam powiem nie wiem czy to zabobon czy to prawda ale dużo osób mi to już mówiło że wózka nie powinno się kupować przed urodzeniem dziecka...:)

Ja nie wierze w takie rzeczy uwazam ze co ma byc to bedzie.... Tamtym razem nic nie kupilam a malenstwo stracilam;-(

oj tam zabobony albo inne takie to chyba z wygody i braku czasu pozniej a jak cos ma byc nie tak to nie z winy kupionego wozka. Ja z nowym moze bym sie wstrzymala ale uzywanego nie będę szukac po porodzie no way.

Ja też w to nie wierze wcześniej wózka nie miałam i też nic dobrego nie wyszło mam nadzieje że tym razem przyniesie mi szczęście:):D

reklama
Ja tam wogole nie wierze w zabobony przy pierwszej ciazy ubranka juz kupowalam w 7 tyg. Wozek mialam w 5 miesiacu. Moim zdaniem lepiej kupowac po trochu przez cala ciaze niz potem wielkie wszystkie wydatki na koniec :)

Do góry