reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Ja tez pierwszy raz bede uzywala wielorazowych i poki co nastawiam sie na zdobywanue doswiadczenia w domu a na wyjscia zwykle pampersy

Ja wole kieszonki jak dla mnie formowanki za duzo roboty i dłużej schną jutro cykle foty moich to zobaczysz co i jak ja używałam wielu ale te akurat które ta aukcje która pokazałaś nie sa moimi ulubionymi ponieważ sa mniejsze jak będę miec foty to ci pokaże o co mi chodzi
Ja tez często na wyjazdy używałam pampkow ale jakiś krotki wypad to nie zawracałam sobie głowy i jechaliśmy na wielo

No ja juz widze ze mi pewnie tez bardziej beda sie podobaly kieszonki.
Na mojego syna sa za mele bo juz sprawdzalismy sa za krotkie i jak zapniemy to odstaja w pasie ale sa tak nisko ze nie potrafi ruszyc nogami hahahahah.

Ja jeszcze dokupie na ten start bo 7 to zdexydowanie za malo zeby sprawdzac wiec mysle jeszcze z 7 kupie i zobaczymy teraz nic tylko czekac na pazdziernik.

Wy tak blisko jak słyszę ile się rozpakuje w październiku.... Dobrze macie he:))))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja liczę sobie tak ze zaraz nad morze jedziemy wrócimy będzie sierpień potem znowu urlop. Będzie koniec sierpnia i juz tylko wrzesień i październik he listopada nie licze:))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja tez sie boje bo niby mam juz dziecko i doswiadczenie w byciu mama ale kazde dziecko jest inne nie wiem jaka bedzie ona czy da mamie pospac czy bedzie jak braciszek i spac bedzie glownie na rekach. Zastanawiam sie tez poradzi sobie ten moj starszak z kruszyna w doku i czy dam rade miec oczy naokolo glowy

reklama
Do góry