reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Na pierwszym zdjęciu niebieska i małpki ma dobry pul sprawdziłas w środku ? Nie jest rozwarstwiony a co maja otulacze w środku ?

reklama
Jak włożysz rękę do środka to pul kompletny to jedn materiał rozwarstwiony to jakby folia i materiał osobno to wszytsko Chinki ale te takie na kwadratowo z przodu sa gorszej jakości i to sa takie mniejsze przynajmniej te z pierwszego zdjęcia na drugim te na rzepy mogą byc większe ale musisz zabezpieczać je w praniu bo nałapią nitek masz w środku tak jakby kawałek ślepy rzep i tam sie je zapina przed praniem tej na troczki nie kojarzę a otulacze ja używam innych wiec nie mam dosw z takimi jak ty masz tak naprawdę w samy otulacze taki wkład wew ta bawełna albo polar jest ńie potrzebny bo dziecko ma wkład przy pupie wiec sam pul by wystarczył ale mozna je zmienić w zwykła kieszonkę skoro maj dwie warstwy
Jutro odpalę fafona to ci pokaże jakie ja mam

Dla mnie laika to w srodku we wszystkich jest zwykly lekko zmechacony cienki polarek nie w kilku warstwach po prostu polarek.

Faktycznie jedne sa mniejsze a inne odrobine wieksze .

Ta w malpi to plu plu , niebieska baby land a te inne to nie wiem bo nie maja takiej naszywki tylko metki w srodku a tam nie ma nazwy

Czy to sie tak uzywa ze moge zalozyc formowanke a na to tulacz i miec to jako pieluszke na noc ?

Sory mama ale teraz bedziemy mialy milion pytan do hahahaha

reklama
Do góry