reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Claudia w jeleniu to nie za bardzo bo on chyba bazuje na mydle a mydło zatłuszczone pieluchy trzeba je odkazić bo nie wiesz czy ktoś to Wogole robił i pieluchy bedą przeciekac

A jak sie to robi i w czym w takim razie najlepiej je prac takim zeby nie uczulalo bo nie wiem jaka ona bedzie a moj mlody to do dzisiaj glownie wszystko w jeleniu plynie do prania bo na wszystko inne uczulony

Sprawdź skład jelenia ale coś mi świta ze on na mydle jest ja piorę w takim samym proszku jak wszytsko inne tylko mała ilośc jutro ci wszytsko napisze co i jak bo dzisiaj mnie tak głowa boli masakrycznie ze nie potrafię sie skupić

Jak rozszyfrujesz to jestes mega , taki jest sklad 5% anionowe srodki powierzchniowo czynne , amfoteryczne srodki powierzchniowo czynne , fosfoniany , EDTA i jego sole , enzymy, 2- bromo- 2- nitropropane -1,3- diol , octylisothiazolinone .
Jeeeeee o taki sklad maja hahahahah ja nie wiem co to jest nawet napisac tego nie potrafilam. Mama powiedziala ze jak uzywane beda ladne to kupi nam jeszcze z 2 komplety ja chce je tylko w domu uzywac a na spacery czy w gosci pampersy bo boje sie ze przesika mi kombinezon w takiej wielorazowej

Matko wlasnie patrzylam na te proszki bio jakie one sa drogie jakies nieporozumienie

Ostatnia edycja:
Claudia czyli zawiera mydło ale poczytałam troche w necie inwidE ze z powodzeniem dziewczyny w nim pióra ale w wersji płynnej i połowa zalecanie dawki najprostszym sposobem odkażania było by namoczeniu pieluch w odkazaczu mio fresh dedykowanym do pieluch moczymy cała noc mozna tez zrobić taki stripping w pralce prac pieluchy dopóki nie widać piany tzn pierzemy bez niczego w samej wodzie w 60 stopniach ale moze wyjsć nawet 10 pran odpada bo za duO wody i prądu mozna tez namoczyć w płynie do prania i wypłukać w gorącej widzie zeby odtluscici najlepiej silnym strumieniem z prysznica albo dodać do każdego prania kwasku cytrynowego w formie płynnej rozpuszczonego każda z tych metod zda egzamin ale dopiero jak dziecko będzie używać mozna to sprawdzić czy aby nie przeciekają pokaz te pieluchy ? Tzn jak możesz duzo przydatnych informacji znajdziesz na chusty.info to jest forum gdzie dziewczyny piszą o pieluchach a jakie masz wkłady ?

reklama
Odkaża ale ale takie na początek to trzeba zrobić porządne oskarżenie odtłuszczeniu ale to tylko przy używkach bo nie masz pewności jak ktoś prał wcześniej a ludzie rożnie robią spotkałam kiedyś dziewczynę co prała pieluchy z wkładami i sie dziwiła ze śmierdzą

Do góry