reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
a ja ostatnio troszke poszalalam po alegro
NOWOŚĆ TOMBUT profilaktyczne kapcie / butki 23 (436982633) - Aukcje internetowe Allegro
TRZEWIKI ZIMOWE SUNWAY 140; RÓŻOWY; R: 23 (439361618) - Aukcje internetowe Allegro
EMIL BODY JASZCZURKA 18-23m 7PACK EARLY DAYS (438209550) - Aukcje internetowe Allegro
a body takie bo tanio wyszlo ok 6zl za sztuke a ze chlopiece wzorki co tam pod bluze beda spoko wazne zeby cieplo w plecki bylo
NOWOŚĆ TOMBUT profilaktyczne kapcie / butki 23 (436982633) - Aukcje internetowe Allegro
TRZEWIKI ZIMOWE SUNWAY 140; RÓŻOWY; R: 23 (439361618) - Aukcje internetowe Allegro
EMIL BODY JASZCZURKA 18-23m 7PACK EARLY DAYS (438209550) - Aukcje internetowe Allegro
a body takie bo tanio wyszlo ok 6zl za sztuke a ze chlopiece wzorki co tam pod bluze beda spoko wazne zeby cieplo w plecki bylo
mrowka - ja tez kupilam teraz body early days, wogole to lubie ta firme, ubranka sa sliczne, milutkie i cieplutkie, kupilam zółty zestaw, i kupilam jeszcze piżamki, śliczne są i Zuzia nareszcie śpi jak królewna.
Napisz koniecznie jak buciki sie sprawują
Ja tez nie wiem czy nie kupie zimowych na alegro bo u nas sklepow porzadnych mało a samochód zapsuty, czeka na kase na naprawe
A kombinezon zimowy masz juz jakis na oku?
Napisz koniecznie jak buciki sie sprawują
Ja tez nie wiem czy nie kupie zimowych na alegro bo u nas sklepow porzadnych mało a samochód zapsuty, czeka na kase na naprawe
A kombinezon zimowy masz juz jakis na oku?
buciki sprawuja sie super!!
a kombinezon to niewiem moze jakis wylukam w ciucholandzie ;p zamierzam kupic kurteczke taka lekko dluzsza a na sniegi wlasnie kombinezon niekupuje ocieplanych spodni bo zawsze moge ubrac dzinsy a pod nie rajstopki
a kombinezon to niewiem moze jakis wylukam w ciucholandzie ;p zamierzam kupic kurteczke taka lekko dluzsza a na sniegi wlasnie kombinezon niekupuje ocieplanych spodni bo zawsze moge ubrac dzinsy a pod nie rajstopki
aneta456
kocham i jestem kochana
A nie będzie jej za zimno jak będzie duży mróz?buciki sprawuja sie super!!
Super zakupy!!a ja ostatnio troszke poszalalam po alegro
Ciuszki pierwsza klasa a klocki rewelacja.Też się nad takimi zastanawiam.wrzucam fotkę -Wiki w tych ciuszkach, o ktorych pisałam i klocki, które są obecnie hitem u Wikuni
Mrowka - mysle ze spodnie takie ocieplane, ortalionowe lepiej sie sprawdza na sniegu bo nie beda tak przemakac Oj nie wiem czy Twoja córeczka ci pozwoli tak wszędzie jeździć samochodem trzeba przecież zrobić bałwana, pojeździć na sankach, poślizgać sie po lodzie i porzucać śnieżkami
reklama