reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych pociech

ja porostu nie mam ochoty ciagac za nia wielkiego wozka. ona na dworzu i tak nie siedzi w wozku .. na dluzsze wypady zabieramy sie duzym wozkiem. maly tez sie przydaje zeby doteleporotwac mala na parking. zeby pojechac do sklepu ( bo ciezko taki kawalek niesc tego klopsika wazacego 12kg.. ostatnio w marketach mala jezdzi w koszu (na tym siedzonku) i jest przeszczesliwa :) tak na upartego to wielofunkcyjny w bagazniku sie spkojnie miesci bo mamy opla omege kombi no ale trzeba sobie troszke usprawniac zeby bylo wygodniej

Ostatnia edycja:
reklama
My mamy 2 wózki-wielofunkcyjny Freelander który wazy 18(!!)kg i spacerówke która wazy 6 kg-korzystamy z obydwu w zaleznosci od sytuacji:tak:
Mrówka-takie wózki jak wstawiłas link to ja nazywam dla lalek;-)sa tragiczne:baffled:rownie dobrze moge wyjsc bez wozka jak mam sie utykac z czym takim:dry:mozliwe ze jestem nastwiona anty ale nigdy bym takiego wozka nie kupila ani nie kazala dziecku w nim jezdzic:-pjestem okropna wiem:zawstydzona/y:
A ja mam do Was dziewczynki pytanie moze troszke na wyrost-apropo kombinezonów na zime:baffled:jakie bedziecie kupowac i jaki rozmiar-nie ukrywam ze wolałabym kupic przed sezonem bo wiadomo ze taniej-tylko wlasnie zastanawiam sie na ile kupowac:dry:

Mrówka-takie wózki jak wstawiłas link to ja nazywam dla lalek;-)sa tragiczne:baffled:rownie dobrze moge wyjsc bez wozka jak mam sie utykac z czym takim:dry:mozliwe ze jestem nastwiona anty ale nigdy bym takiego wozka nie kupila ani nie kazala dziecku w nim jezdzic:-pjestem okropna wiem:zawstydzona/y:
Kira Popieram,lepiej bym tego nie ujęła.Dla mnie też wyglądają jak zabawkowe.

A ja nie popieram :-p

My mamy podobny, jest super. Wygodnie sie prowadzi, Filipek lubi w nim jeździć, ale oczywiście nie jeździmy na długie spacery, ale do pewnych zadań jest nie zastąpiony. Jak np będziemy jechać na wakacje, to na pewno wezmę ten, bo jak z dzieckiem i z tyloma bagażami mamy się zabrać inaczej. Inne sa dużo większe i cięższe :tak:

aaa, i zapomniałam dodać że Filipek jest jednym z cięższych sierpniątek, więc jak lalka nie wygląda absolutnie :no:

Mrozik-dla lalek w sensie ze zabwkowe takie same robia-i one mi sie tak kojarza-tyle:tak:
A kazdy ma własny gust i dlatego mamy o czym rozmawiac:-D

Popieram Kire, mnie tego rodzaju wózki źle sie kojarzą i wydaje mi sie,ze dziecku w nich wcale wygodnie nie jest,ale to oczywiscie moja opinia ( w dodatku nie sprawdzona,poniewaz nigdy wiki w takim wózku nie jechala).My mamy chicco ct4 i jestem w maire zadowolona mimo,ze wazy prawie 10kg.

WITAJCIE KOCHANE MAMY !:-)
JESLI MOGĘ TO POEAM WAM WÓZECZEK KTÓRY ZAKUPIŁAM DLA MOJEGO SŁONECZKA:angry: TO MODEL ''ATLANTIK''-BABY DESIGN
JEST DOŚC CIĘŻKI I DUŻY:sorry2: ALE TOZATYM REWELACJA ŁADNA GONDOLA DUŻA SPACERÓWKA ,DUŻU KOSZ NA ZAKUPY :tak:
JEST SUPER I NA NASZE SŁABE CHODNIKI I WYCIECZKI Z MALUCHEM MY JESTEŚMY ZADOWOLONE :tak::-)

reklama
Karolki nonono... pojazd niczego sobie, sama bym sobie chetnie takim pojezdzila :-) A Karolek nie jest jeszcze za maly na takie auto? No i ta cena :szok: Duzo frajdy z auta zyczymy :-)

Do góry