reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych pociech

Kira super decyzja napewno nie pożałujesz a współczuję sktęcania tego cuda mi zostało pare śrubek i jakas rurka :sorry2: ale ważne że jeździ

reklama
Ewelia - rowerek kupiam na bazarku, mamy kilka sklepikow z zabawkami :tak: i upolowalam wlasnie czerwono - niebieski;-)
I co jest duzym plusem - by juz skrecony!!!:-Dgotowy do uzycia;-) nie mamy daszku bo stwierdzilam, ze nie bedzie nam potrzebny ;-)ale jest mozliwosc dokupienia:tak:

Oj tak, skręcanie to masakra, nam przyszedł jak męża nie było i stwierdziłam jak mała spała ze skręce sama:-p, najpierw złaczylam pedaly nie wlozywszy w kolko i nie moglam wyjac ale pozniej skrecilam tylko tez mi zostalo pelno srubek i rurki;-), pozniej mąz skręcil porzadnie i nic nie zostalo:baffled: Ale jeden plus jak sie skreca samemu to to ze wiesz ze sie skrecilo porzadnie.

nic nie dopowiem do skręcania, bo jak go zobaczylam to już byl skręcony. teściowie go kupili na imieniny dla Wiki i przywieżli do nas już skręcony:tak:
Wczoraj w końcu pojechalismy po spacerówkę - parasolkę. Wyobraźcie sobie, że się zdecydowaliśmy na czarno-różową. Wyszukam w necie to może wrzucę luink i sobie obejrzycie, bo na zdjęcia raczej nie ma co czekać, bo moge sie w domu do kompa nie dostać. Mąż kupił sobie lustrzankę Nikona i teraz jestem odsunięta od kompa i zdjęć. Pozostało nam jedynie pozowac z Wiki do fotek:-p

Antylopka wozek nawet niezly ale to nie jest parasolka:confused: sklada sie w inny sposob z tego co widze:tak:w zaden sposob nie zrobisz z niego parasolki po zlozeniu;-)

Kira ładniutki ten rowerek kolor super...ja kupilam juz skrecony w sklepie z zabawkami okolo 150,160 zl juz nawet nie pamietam....wiem ze w realu tez byly ale straszne złomy wszystko sie w nich rozlatywało:szok:a ten rowerek to swietna sprawa jak idzie sie gdzies niedaleko zawsze maluch moze szybko zejsc i pobawic sie tak jak pisala Ewelia....My mamy taki, to fotka sprzed 1,5 miesiaca:-)tesciu sie pospieszyl ale to prezent na roczek dla Piotrka:-D

Antylopka z tego co widzę to moim zdaniem to też nie jest parasolka :-) ale fajny, napisz jak się sprawdza?

reklama
Katrins-Ja też mam taki w tych samych kolorach i sprawdza się super.Teraz latem to ciągle nim śmigam bo jest wąski i bardzo skrętny a na ulicach tłumy więc jest wygoda.

Do góry