reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych pociech

ja porostu nie mam ochoty ciagac za nia wielkiego wozka. ona na dworzu i tak nie siedzi w wozku .. na dluzsze wypady zabieramy sie duzym wozkiem. maly tez sie przydaje zeby doteleporotwac mala na parking. zeby pojechac do sklepu ( bo ciezko taki kawalek niesc tego klopsika wazacego 12kg.. ostatnio w marketach mala jezdzi w koszu (na tym siedzonku) i jest przeszczesliwa :) tak na upartego to wielofunkcyjny w bagazniku sie spkojnie miesci bo mamy opla omege kombi no ale trzeba sobie troszke usprawniac zeby bylo wygodniej

Ostatnia edycja:
reklama
My mamy 2 wózki-wielofunkcyjny Freelander który wazy 18(!!)kg i spacerówke która wazy 6 kg-korzystamy z obydwu w zaleznosci od sytuacji:tak:
Mrówka-takie wózki jak wstawiłas link to ja nazywam dla lalek;-)sa tragiczne:baffled:rownie dobrze moge wyjsc bez wozka jak mam sie utykac z czym takim:dry:mozliwe ze jestem nastwiona anty ale nigdy bym takiego wozka nie kupila ani nie kazala dziecku w nim jezdzic:-pjestem okropna wiem:zawstydzona/y:
A ja mam do Was dziewczynki pytanie moze troszke na wyrost-apropo kombinezonów na zime:baffled:jakie bedziecie kupowac i jaki rozmiar-nie ukrywam ze wolałabym kupic przed sezonem bo wiadomo ze taniej-tylko wlasnie zastanawiam sie na ile kupowac:dry:

Mrówka-takie wózki jak wstawiłas link to ja nazywam dla lalek;-)sa tragiczne:baffled:rownie dobrze moge wyjsc bez wozka jak mam sie utykac z czym takim:dry:mozliwe ze jestem nastwiona anty ale nigdy bym takiego wozka nie kupila ani nie kazala dziecku w nim jezdzic:-pjestem okropna wiem:zawstydzona/y:
Kira Popieram,lepiej bym tego nie ujęła.Dla mnie też wyglądają jak zabawkowe.

A ja nie popieram :-p

My mamy podobny, jest super. Wygodnie sie prowadzi, Filipek lubi w nim jeździć, ale oczywiście nie jeździmy na długie spacery, ale do pewnych zadań jest nie zastąpiony. Jak np będziemy jechać na wakacje, to na pewno wezmę ten, bo jak z dzieckiem i z tyloma bagażami mamy się zabrać inaczej. Inne sa dużo większe i cięższe :tak:

aaa, i zapomniałam dodać że Filipek jest jednym z cięższych sierpniątek, więc jak lalka nie wygląda absolutnie :no:

Mrozik-dla lalek w sensie ze zabwkowe takie same robia-i one mi sie tak kojarza-tyle:tak:
A kazdy ma własny gust i dlatego mamy o czym rozmawiac:-D

Popieram Kire, mnie tego rodzaju wózki źle sie kojarzą i wydaje mi sie,ze dziecku w nich wcale wygodnie nie jest,ale to oczywiscie moja opinia ( w dodatku nie sprawdzona,poniewaz nigdy wiki w takim wózku nie jechala).My mamy chicco ct4 i jestem w maire zadowolona mimo,ze wazy prawie 10kg.

WITAJCIE KOCHANE MAMY !:-)
JESLI MOGĘ TO POEAM WAM WÓZECZEK KTÓRY ZAKUPIŁAM DLA MOJEGO SŁONECZKA:angry: TO MODEL ''ATLANTIK''-BABY DESIGN
JEST DOŚC CIĘŻKI I DUŻY:sorry2: ALE TOZATYM REWELACJA ŁADNA GONDOLA DUŻA SPACERÓWKA ,DUŻU KOSZ NA ZAKUPY :tak:
JEST SUPER I NA NASZE SŁABE CHODNIKI I WYCIECZKI Z MALUCHEM MY JESTEŚMY ZADOWOLONE :tak::-)

reklama
Karolki nonono... pojazd niczego sobie, sama bym sobie chetnie takim pojezdzila :-) A Karolek nie jest jeszcze za maly na takie auto? No i ta cena :szok: Duzo frajdy z auta zyczymy :-)

Do góry