Karolki u nas z kojecem jest podobnie bardzo rzadko go tam wkładam ale nie rezygnuje z niego bo jak jestem sama albo babcia albo tata z nim zostaje a jest sytuacja ze trzeba wyjsc np do kibelka albo cos w kuchni zrobic to mozna Piotrka włozyc i nie martwic sie ze zaraz w cos stuknie ....
reklama
wiecie co sama bym nie wpadla na pomysl zeby kupic dziecku ortalionowe spodnie dziekuej za rade i my tez takie kupimy mamy jedne taki puchowe ale tylko mocno ocieplane . w tamtym roku byly duuuuuzo za duze wiec moze i te sie tez nadadza
pozatym dziewczynki . ma ktora moze cos takiego?
ROWEREK Z STEROWANIEM RÓŻNE WZORY Promocja (410567482) - Aukcje internetowe Allegro
jak to sie spisuje? bylam ogladalam w sklepach to kurcze najtansze za 170 ;/ a taki ktory mi sie z wygladu podobal az 210 :/ wiec kupie na allegro
pozatym dziewczynki . ma ktora moze cos takiego?
ROWEREK Z STEROWANIEM RÓŻNE WZORY Promocja (410567482) - Aukcje internetowe Allegro
jak to sie spisuje? bylam ogladalam w sklepach to kurcze najtansze za 170 ;/ a taki ktory mi sie z wygladu podobal az 210 :/ wiec kupie na allegro
Antylopka
Potrojna mamuska
wczoraj z męzem kupilismy Wikuni półbuciki, bo na sandałki to juz nie codziennie jest pogoda, a poprzednie miala rozmiar 20, a teraz juz 22.
W pati&maxie są wyprzedaże i były przecenione z 98,30 na 63,50zł
Dokładnie ten kolor, co znalazłam na allegro.
UROCZE trzewiczki MAZUREK zdrowe iWYGODNE rozm. 21 (425110929) - Aukcje internetowe Allegro
Jeżeli macie możliwość, to polecam takie buciki (firma Mazurek), bo naprawdę są bardzo lekki, milutkie, delikatne, dobrze wykończone.
UROCZE trzewiczki MAZUREK zdrowe iWYGODNE rozm. 21 (425110929) - Aukcje internetowe Allegro
Jeżeli macie możliwość, to polecam takie buciki (firma Mazurek), bo naprawdę są bardzo lekki, milutkie, delikatne, dobrze wykończone.
aneta456
kocham i jestem kochana
Śliczne buciki żeby się Wikusi dobrze nosiły.wczoraj z męzem kupilismy Wikuni półbuciki, bo na sandałki to juz nie codziennie jest pogoda, a poprzednie miala rozmiar 20, a teraz juz 22.
mrowka - fisher price tak wlasnie robi, to zdrowe dla dziecka bo glosne dzwieki moga uszkodzic sluch, dziecko moze przeciez dostawiac sobie ten glosnik bezposrednio do uszka. Wiec mysle ze tak ma byc chyba ze naprawde jest cichutko.
ja mam prosbe, macie moze jakies linki stron gdzie mozna kupic fajne i porzadne kombinezony na zime (kurtka + spodnie na szelki), np Wójcik albo inne dobre bo jakos nie moge znalezc a u nas w miescie to nic nie znajde a chcialabym sie juz rozejrzec.
ja mam prosbe, macie moze jakies linki stron gdzie mozna kupic fajne i porzadne kombinezony na zime (kurtka + spodnie na szelki), np Wójcik albo inne dobre bo jakos nie moge znalezc a u nas w miescie to nic nie znajde a chcialabym sie juz rozejrzec.
reklama
a my kupilismy taki stolik chicco, maly bardzo zoadowolony :-) CHICCO 67259 MUZYCZNY STOLIK EDUKACYJNY +KLOCKI (422050046) - Aukcje internetowe Allegro
Mrowka odnosnie tego kombinezonu to ja juz sama nie wiem, tez caly czas chcialam wlasnie taki komplet kurtka+spodnie, ale ciezko ze zdobyciem tego. Bylam u nas w 5-10-15 i nic nie ma :-( Przez przypadek zupelnie trafilam na taki komplet na stronce quelle quelle.pl : Mama i dziecko : : Komplet: ocieplana kurtka i spodnie
Ale o jakosci tego kompletu nic nie wiem.
Tu jest stronka z wojcika Przedsiębiorstwo Produkcyjne Wójcik Tylko z tego co wiem to ceny sa dosc solidne... a ja sie wlasnie zastanawiam czy jest sense kupowac jakies bardzo drogie ubranie na jedna zime?
Pytalam dwie kolezanki i za kazdym razem kurtak starczala tylko na jedna zime, a spodnie byly ubrane doslownei pare razy jak byla bardzo duze mrozy, zreszta spodnei tez tylko na jedna zime.
No i juz sama nie wiem.
A moze ktoras z Was kupowala kiedys w quelle i wie cos na temat ich ubran??
Mrowka odnosnie tego kombinezonu to ja juz sama nie wiem, tez caly czas chcialam wlasnie taki komplet kurtka+spodnie, ale ciezko ze zdobyciem tego. Bylam u nas w 5-10-15 i nic nie ma :-( Przez przypadek zupelnie trafilam na taki komplet na stronce quelle quelle.pl : Mama i dziecko : : Komplet: ocieplana kurtka i spodnie
Ale o jakosci tego kompletu nic nie wiem.
Tu jest stronka z wojcika Przedsiębiorstwo Produkcyjne Wójcik Tylko z tego co wiem to ceny sa dosc solidne... a ja sie wlasnie zastanawiam czy jest sense kupowac jakies bardzo drogie ubranie na jedna zime?
Pytalam dwie kolezanki i za kazdym razem kurtak starczala tylko na jedna zime, a spodnie byly ubrane doslownei pare razy jak byla bardzo duze mrozy, zreszta spodnei tez tylko na jedna zime.
No i juz sama nie wiem.
A moze ktoras z Was kupowala kiedys w quelle i wie cos na temat ich ubran??