reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych pociech

A mnie to się wydaje że ci wszyscy lekarze przesadzają bo tylko słysze TEGO NIE TAMTEGO NIE bo wszystko niby złe dla dzieci:sorry2: a jakby tak było to to wszystkie dzieci już dawno byłyby chyba powykrzywiane i miało problemy z bioderkami itd itp. A to wszystko przecież jest robione pod dzieci i muszą chyba spełniać pewne wymogi i być bezpieczne.No chyba ze się mylę bo expertem nie jestem;-)

A co do kupna kojca, fotelika do jedzenia itp. to kurcze ja mam obawy przed takimi rzeczami bo boję sie że kupie a Filip nie będzie chciał w tym siezieć i sie będzie darł itp. i że wywalę forse na daremnie i kolejny grat mi będzie stał a miejsca i tak już nie ma

reklama
Kludi jak masz mozliwosc to wsadz u kogos w fotelik i np nakarm:tak:my tak zrobilismy i bylo ok:-)teraz dostalam fotelik do karmienia po kolezance-nie jest rewelacyjny ani nowy,ale pare groszy zaoszczedzone;-)a Adasiowi odpowioada:-p
Jesli chodzi o kojce to ja wychodze z zalozenia ze doopoki nie pomysle ze przydalby sie to nie kupuje,a ogolnie jestem przeciwna kojcom:-p

Natalia - ja zakupiłam Olce kojec , ma dośc twarde podłoże i stabilne. Musiałam zakupic kojec ponieważ czasami zmuszona jestem zostawić ją samą na dłuższą chwile a w łózeczu sie boje zeby sobie krzywdy nie zrobiła już nie raz miala slady szczebelek na głowie . Mój maz ma firme ona sie miesci w naszym mieszkaniu i ciagle ktoś przychodzi i musze w tym czasie gdzieś ulokowac Olkę. Niestey jedyny minus ze jest duży i zajmjuje sporo miejsca.

Edyta no ja własnie z tych samych powodów chce kupic kojec;-)Wiadomo nie mozna non stop przy dzievcku siedziec nieraz trzeba na chwile odejść a jak nie ma drugiej osoby to w takim kojcu bezpieczniej niz np na podłodze(bo lada chwila dziciaki rusza na podbuj mieszkania o wlasnych siłach...chyba niektore juz ruszyly hehe):tak:

TikTak - wszystko dla dzieci: wózki dziecięce, zabawki, foteliki
Ja kupiłam kojec z podobnych powodów.czasami musze malą zostawić samą a tam przynajmniej jest bezpieczna.
Jestem z niego bardzo zadowolona,jest plastikowy,dlatego latem mogę go zabrać do ogrodu.(łatwy w utrzymaniu czystości).Z tym że stoi na podłodze ale podkładam jej kołderki i koc i jest super.
Ten pałąk z góry wkłada sie do środka i jest przy okazji mata do zabawy.Ten niebieski misio to drzwiczki dla starszych dzieci żeby mogły wchodzic i wychodzic(dodatkowy plus)
Mysle że taki kojec posłuży nam długo,jak Ala będzie wieksza to mogę jej zarzucić koc na górę i będzie miała domek,albo szałas.
Patrycja-ciuszki super ale dla nas to już nie ten rozmiar.Musisz poszukać nabywcy u
młodszych.

No własnie chyba kupie ten co wklejałam link...ale zamówie dopiero jak bede w Bydgoszczy(wracam 8 maja dopiero) bo z tym wszystkim sie nie zabiore potem:szok::-)

Teściowa kupiła Piotrkowi samochod taki duzy że może na niego wsiąść ale nie może wysłać a szkoda:sorry:

Własnie na wypłate chciałam kupic małemu jakąs zabawke cos takigo żeby mógł sie nia zając...ale wszystko co ogladam to pierwsza mysl a jak mu sie nie spodoba i bedzie sie kurzyc:eek:za duzy wybor chyba:sorry:

reklama
a teraz kolejny ostprzet :-)
jak myslicie od jakiego wieku dziecko moze siedziec w foteliku rowerowym? nigdzie nei znalazlam informacji na ten temat. A moze ktoras z mam majacych starsze dziecko ma taki fotelik?
chodzi mi o cos takiego:
2007 FOTELIK ROWEROWY WIELKA PROMOCJA-DO 22 KG!!! (330927463) - Aukcje internetowe Allegro
wkleilam chyba zdjecie najtanszego, bo ceny dochodza do 300zl:szok:
Przyznam ze strasznie kusi nas taki fotelik, bo oboje z mezem duzo jezdzimy na rowerach, a ze w zeszle lato nie bylo mi to dane, to teraz juz sie nei moge doczeka, a jakbym jeszcze mogala jezdzi cz Szymciem to juz wogole bylby supcio:-)

Do góry