reklama
nie dosc,ze drogie to jeszcze dosc spore, ja juz miejsca w mieszkaniu nie mam na te graty wszystkie
U nas to samo z miejscem a do tego my w kawalerce mieszkamy fakt że 40 m ale i tak wszystko zawsze wala sie pod nogami
NataK
Mamusia Kubusia :-)))
fajny ten skoczek, ale z tą ceną to powariowali kompletnie, wogole ceny zabawek i gadżetów dla dzieci są bardzo wysokie . ja za mojego tygryska dałam 22,99 euro-czyli nie tak źle, ale huśtawki, wózki, leżaczki czy krzesełka to wydatek około 100 euro minimum
Tigger Door Bouncer – Top Online Toy Store in Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Tigger Door Bouncer – Top Online Toy Store in Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
@ DUZY KOJEC 105/105 MINI KID NAJNIZSZA ZOBACZ TO (321345718) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny macie juz kojce dla maluchów ??bo ja chce kupic i tak buszuje po tym allegro znalazłam taki podoba mi sie bo duzy :-)Sa tez takie z zabawkami w srodku ale wiadomo kosztuja wiecej a tak pomyslałam że zabawki to wrzuce te co Piotrek ma ewentualnie poprzyczepiam cos własnej roboty:-)
Dziewczyny macie juz kojce dla maluchów ??bo ja chce kupic i tak buszuje po tym allegro znalazłam taki podoba mi sie bo duzy :-)Sa tez takie z zabawkami w srodku ale wiadomo kosztuja wiecej a tak pomyslałam że zabawki to wrzuce te co Piotrek ma ewentualnie poprzyczepiam cos własnej roboty:-)
kama1102
Mama Bartka i Nikoli
A ja chciałam zapytać a propo wózka - wydaje mi się że wiele z was kupiło wózek przez internet - bo ja też bym chciała ale troche się boję - no bo gorzej jak coś by było nie tak, np. z gwarancją i tak dalej. A z drugiej strony to w necie większy wybór niż u nas w sklepach, no i korzystniejsze ceny
Ja wózka nie kupowałam w necieMusiałam sie dokładnie przyjzec troche pojezdzic i wyczuc jak sie skręca jak z waga itp;-). Możesz isc do sklepu obejrzeć jakis model a potem na allegro zamówic taniej
Karolki
Podwójna mama:)
Natalia a ja slyszalam o kojcach taka opinie jak o chodzikach niezbyt pozytywna - nie wiem chyba chodzi o niezbyt twarde podloze ale to juz sama wymyslam bo nie wiem czemu nie polecaja i lekarka przy szczepieniu tez nam kazala uwazac na chodziki i na kojce wlasnienajlepiej nie korzystac powiedziala
Natalia a ja slyszalam o kojcach taka opinie jak o chodzikach niezbyt pozytywna - nie wiem chyba chodzi o niezbyt twarde podloze ale to juz sama wymyslam bo nie wiem czemu nie polecaja i lekarka przy szczepieniu tez nam kazala uwazac na chodziki i na kojce wlasnienajlepiej nie korzystac powiedziala
O kurcze poważnie??Ej Ci lekarze to potrawia zbic z tropu
No ja raczej kupie bo jak sie opiekowałam synkiem kuzynki to on taki miał i w nim sobie siedział jak na podłodze nie było różnicy tylko że "teren" zabezpieczony siatkąAle to może rzeczywiście chodzi o to podłoże...ale to chyba odnosnie chodzenia w takim kojcu bo przy siedzeniu to i tak nie ma różnicy nie?
reklama
Karolki
Podwójna mama:)
Nie doradze Natalia bo naprawde nie wiem niektore kojce maja twarda podloge wiec moze zwroc na to uwage bo niedlugo maly zacznie wstawac
ja sie ciesze ze wozka na allegro nie kupilam bo juz bylo blisko ( w przypadku parasolki) bo jak go pozniej w sklepie zobaczylam to sie zalamalam a na zdjeciu tak super wygladal i firma dobra ( chicco) ale material katastrofa fakt w sklepie byl 150 zl drozszy ja np kupilam w sklepie ale w cenie identycznej jak na allegro bo na 4 aukcje z tym modelem 2 byly tego pana - wlasciciela sklepu:-)wiec i na przesylce zaoszczedzilami po sklepie pojezdzilam
ja sie ciesze ze wozka na allegro nie kupilam bo juz bylo blisko ( w przypadku parasolki) bo jak go pozniej w sklepie zobaczylam to sie zalamalam a na zdjeciu tak super wygladal i firma dobra ( chicco) ale material katastrofa fakt w sklepie byl 150 zl drozszy ja np kupilam w sklepie ale w cenie identycznej jak na allegro bo na 4 aukcje z tym modelem 2 byly tego pana - wlasciciela sklepu:-)wiec i na przesylce zaoszczedzilami po sklepie pojezdzilam