reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych pociech

reklama
nie dosc,ze drogie to jeszcze dosc spore, ja juz miejsca w mieszkaniu nie mam na te graty wszystkie:-pale bardzo fajne nie da sie zaprzeczyc:tak:

A ja chciałam zapytać a propo wózka - wydaje mi się że wiele z was kupiło wózek przez internet - bo ja też bym chciała ale troche się boję - no bo gorzej jak coś by było nie tak, np. z gwarancją i tak dalej. A z drugiej strony to w necie większy wybór niż u nas w sklepach, no i korzystniejsze ceny:baffled:

Ja wózka nie kupowałam w necie:no:Musiałam sie dokładnie przyjzec troche pojezdzic i wyczuc jak sie skręca jak z waga itp;-). Możesz isc do sklepu obejrzeć jakis model a potem na allegro zamówic taniej:tak:

Natalia a ja slyszalam o kojcach taka opinie jak o chodzikach:confused: niezbyt pozytywna - nie wiem chyba chodzi o niezbyt twarde podloze:dry: ale to juz sama wymyslam bo nie wiem czemu nie polecaja:no: i lekarka przy szczepieniu tez nam kazala uwazac na chodziki i na kojce wlasnie:tak:najlepiej nie korzystac powiedziala:sorry2:

Natalia a ja slyszalam o kojcach taka opinie jak o chodzikach:confused: niezbyt pozytywna - nie wiem chyba chodzi o niezbyt twarde podloze:dry: ale to juz sama wymyslam bo nie wiem czemu nie polecaja:no: i lekarka przy szczepieniu tez nam kazala uwazac na chodziki i na kojce wlasnie:tak:najlepiej nie korzystac powiedziala:sorry2:

O kurcze poważnie??Ej Ci lekarze to potrawia zbic z tropu:dry:

No ja raczej kupie bo jak sie opiekowałam synkiem kuzynki to on taki miał i w nim sobie siedział jak na podłodze nie było różnicy tylko że "teren" zabezpieczony siatką:-DAle to może rzeczywiście chodzi o to podłoże...ale to chyba odnosnie chodzenia w takim kojcu bo przy siedzeniu to i tak nie ma różnicy nie?:sorry2:

reklama
Nie doradze Natalia bo naprawde nie wiem:no: niektore kojce maja twarda podloge wiec moze zwroc na to uwage bo niedlugo maly zacznie wstawac :confused:
ja sie ciesze ze wozka na allegro nie kupilam bo juz bylo blisko ( w przypadku parasolki) bo jak go pozniej w sklepie zobaczylam to sie zalamalam a na zdjeciu tak super wygladal i firma dobra ( chicco) ale material katastrofa:szok: fakt w sklepie byl 150 zl drozszy:tak: ja np kupilam w sklepie ale w cenie identycznej jak na allegro bo na 4 aukcje z tym modelem 2 byly tego pana - wlasciciela sklepu:tak::-)wiec i na przesylce zaoszczedzilam:-Di po sklepie pojezdzilam:tak:

Do góry