reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
Zobacz załącznik 293847Zobacz załącznik 293848Zobacz załącznik 293849Zobacz załącznik 293850Zobacz załącznik 293851Pokażę wam nasze nowe nabytki ;-)Ja nie mogłam się oprzeć w lumpie i kupiłam sweterek i spodnie dla córci, ale na ok 6-12 miesięcy :tak:;-) A bodziaki z długim rękawem kupił mężulek w Tesco (rozm. 0-3 mies.) ;-)
Zawsze lepiej mieć ciuszki też większe na zapas, szczególnie że Twoje pierwsze dziecko to chłopczyk i nie wszystko po nim wynosi, a dziewczynki chce się stroić

O tak :tak:;-):-D Ale ja też mam troszkę ciuszków po mojej siostrzenicy, więc nie jest tak źle :tak:;-) Na pewno babcie będą szaleć i kupować sporo ubranek ;-) Moja mama jest w tym mistrzynią :-D Teściową mniej stać na nowe rzeczy, ale za to potrafi cuda zrobić na drutach i szydełku, więc też będzie miała pole do popisu :-D:-D:-D

no moja teściowa już mnie zaopatrza w ciuchy sprzed wojny :zawstydzona/y:
A co do szycia i szydełkowania to też ma wprawę - tyle, że co takiego można chłopcu na szydełku zrobić :sorry2:, prędzej sweterek na drutach hahaha

no moja teściowa już mnie zaopatrza w ciuchy sprzed wojny :zawstydzona/y:
A co do szycia i szydełkowania to też ma wprawę - tyle, że co takiego można chłopcu na szydełku zrobić :sorry2:, prędzej sweterek na drutach hahaha

Właśnie z tego powodu moja teściowa dotychczas nie miała pola do popisu :tak:;-) Ona cieszy się na wnuczkę jak szalona. Ma dwóch synów i dwóch wnuków, a teraz będzie pierwsza dziewczyna w rodzinie :-D:-D:-D

a to moje ciuszki na które czekam ;)

32876_741_1.jpg32876_742_1.jpg11569_michal_2339_1.jpg66764_o_009_1.jpg11569_michal_2439_1.jpg32876_dresik_1_1.jpg

reklama
wiadomo-taki maluszek nie zniszczy.U mie już się wycwanili jest 58zł za kg A te fajniejsze mają ceny a 10-15 zł za bluzkę czy spodnie to .....hm,,,,

Do góry