reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

wiadomo-taki maluszek nie zniszczy.U mie już się wycwanili jest 58zł za kg A te fajniejsze mają ceny a 10-15 zł za bluzkę czy spodnie to .....hm,,,,

58 zł za kilo?
u nas jest 15 zł za kilo
albo na wycenę, czyli spodenki, bluzeczki, body to za 2 zł do 10żł na takie małe dziecko
kurteczki są droższe

reklama
claudia4you cóż to za żabka Ci wskoczyła na avatarek ?? Całkiem miła:-D
A ja dzisiaj dostałam przesyłkę z pajacykiem, kupiłam go na szafce za całe 3 zł + 5 zł przesyłka ale naprawdę było warto i jeszcze czapusie dostałam gratis:-)

Claudia-Tak-tyle sobie liczą u mnie...A z kolei u mojej mamy mam 3 second handy upatrzone to w jednym 12-18zl za kg,w drugim 25zl...no roznie,a trzeci tylko z dziecięcymi i jak wyprzedają przed nową dostawą to 1-2 zł za szt kurtki,sweterki 5-10zl za szt.Ale zadko jeżdżę...wiec i okazje mi uciekają.A u siebie nie kupuję często bo ceny z kosmosu mają...musi być naprawdę ekstra...Dlatego taka cena ze są moze ze dwa-3,a i tu niby co chwila nowa dostawa ...ale zdzierają z ludzi.
Fajniusi avatarek;)-przyzwyczailam się do wystającego Michałka:)

umnie cucholandów jak grzybów po deszczu.. ceny rózne.. ja teraz szaleje we Wzorcowni.:) bo mają tam tanie bodziaki i pajace i to nowiusienkie koncówki kolekcji a juz za za 5- 8 zł mozna wyrwac :) a i dla starszego kupuje tam duze pajace po 10-15 zł tez nowe.. wiec i tak taniej o połowe niz w sklepie:) kurcze wy tu sie chwalicie tymi ubrankami .. a ja jeszcze w lesie.. to znaczy ubranka wszytsko mam tylko ze u mamy... niewiem jeszcze co musze dokupic .. :/ kurcze wydaje mi sie ze jeszcze mam czas.. a znajac mnie to jak tylko przywioze to zaraz bede prac i prasowac.. wiec chce sie wstrzymac jeszcze do konca listopada zeby to było wszystko pachnące :)

reklama
Do góry