C
claudia4you
Gość
Ja zakupiłam dzisiaj aspiratorek do noska i smoczki - poziom 1 do butelek :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze lepiej mieć ciuszki też większe na zapas, szczególnie że Twoje pierwsze dziecko to chłopczyk i nie wszystko po nim wynosi, a dziewczynki chce się stroićZobacz załącznik 293847Zobacz załącznik 293848Zobacz załącznik 293849Zobacz załącznik 293850Zobacz załącznik 293851Pokażę wam nasze nowe nabytki ;-)Ja nie mogłam się oprzeć w lumpie i kupiłam sweterek i spodnie dla córci, ale na ok 6-12 miesięcy ;-) A bodziaki z długim rękawem kupił mężulek w Tesco (rozm. 0-3 mies.) ;-)
no moja teściowa już mnie zaopatrza w ciuchy sprzed wojny
A co do szycia i szydełkowania to też ma wprawę - tyle, że co takiego można chłopcu na szydełku zrobić , prędzej sweterek na drutach hahaha
A ja kupilam w sklepie z urzywanymi sliczny bialy sweterek z zyrafa w bardzo bobrym stanie