reklama
julka05091985
marzenia się spełniają
joasiab no naprawdę super zestaw ciuszków, warto było!
no joasiab zestaw calkiem niezly a i kasa nie duza.
ja ostatnio robilam przeglad ciuszkow z piwnicy i okazalo sie, ze calkiem sporo mam takich zimowych malych a nawet nie wiem skad sie ich tyle nazbieralo. w sumie duzo nie musze dokupywac wiec jeszcze sie wstrzymam i poczekam na dostawe od kolezanki a i musze jeszcze znalesc 1 worek z najmniejszymi ciuszkami.
ja ostatnio robilam przeglad ciuszkow z piwnicy i okazalo sie, ze calkiem sporo mam takich zimowych malych a nawet nie wiem skad sie ich tyle nazbieralo. w sumie duzo nie musze dokupywac wiec jeszcze sie wstrzymam i poczekam na dostawe od kolezanki a i musze jeszcze znalesc 1 worek z najmniejszymi ciuszkami.
E
Ewcia_822
Gość
Mi wczoraj jeszcze mama dzwoniła, że siostra znalazła kolejne ciuszki po małym... Ona taki bałagan ma, że pewnie jeszcze jak urodzę to coś się znajdzie...
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Dzięki za rady odnośnie zakupów :-)
Poczekam jeszcze do listopada, może jeszcze Pani ze szkoły rodzenia poda Nam liste co najpotrzebniejsze i ile czego kupić to się wtedy kupi.
Wam rzycze udanych zakupków, może kiedys obejrzę się za jakimś ciuszkiem, bo nigdy w czymś takim nie byłam, a tak kilka rzeczy bym kupiła taniej reszte normalnie w sklepie i jakos może damy radę finansowo :-)
Kochane odnosnie mebli z Safari to czytałam że to porażka, a juz w listopadzie planowalismy zamówic lóżeczko plus komoda (do łózka 18 elementów) za 1000zł wszystko, ale teraz to nad tą komodą myslimy bo podobno szuflady nie równe i po złożeniu brzydko wygląda... na łózeczko tak nie narzekaja jak na meble... co myslicie ???
Poczekam jeszcze do listopada, może jeszcze Pani ze szkoły rodzenia poda Nam liste co najpotrzebniejsze i ile czego kupić to się wtedy kupi.
Wam rzycze udanych zakupków, może kiedys obejrzę się za jakimś ciuszkiem, bo nigdy w czymś takim nie byłam, a tak kilka rzeczy bym kupiła taniej reszte normalnie w sklepie i jakos może damy radę finansowo :-)
Kochane odnosnie mebli z Safari to czytałam że to porażka, a juz w listopadzie planowalismy zamówic lóżeczko plus komoda (do łózka 18 elementów) za 1000zł wszystko, ale teraz to nad tą komodą myslimy bo podobno szuflady nie równe i po złożeniu brzydko wygląda... na łózeczko tak nie narzekaja jak na meble... co myslicie ???
Ostatnia edycja:
... ja jestem na nie zdecydowana mimo wszystko ... jakoś podchodzę do tego pozytywnie, poza tym byłam ostatnio w sklepie i widział na żywo wszystkie elementy i wszystko grało :-)
Patrycja89
Mama Kubusia
Ja kupiłam komode drewexu "mały miś" juz jest złożona i wydaje sie solidna. koszto ok. 400zł
zdjecia zrobione telefonem wiec jakosc kiepska i brak efektu real ja mam komode z ikei za 200zl IKEA | Przechowywanie w sypialni | Komody | MALM | Komoda, 3 szuflady i jest super, w tym samym kolorze mam lozeczko i regaly. komode taka mam tez w sypialnie tylko szersza na 6 szuflad i sluzy nam 2 lata jest pakowna.. tak wiec polecam
reklama