reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Ja po kąpieli zakladałam czapeczkę(wloski syncio miał bujne) na 2 godzinki jakieś.I jak chlodniejszy był to też zakładalam na troszkęTeraz też tak będę robić pewnie

reklama
dziewczyny któras z Was wklejała kiedys na forum tylko nie wiem czy na tym watku liste wyprawkową dla dzidzi z innego forum gdzie jakas rodzina wypisala co im sie przydało a co nie, mogę prosic by jeszcze raz podała link

Od jutra w Biedronce mają być body z długim rękawem za 7.99, a w Carefour'rze już od dziś za 3.99 body i pajacyki. Jutro się wybieram, to dam znać jaka jakość tych ubranek.

w realu mają być jakieś pajace czy body dwu paki w korzystnej cenie....patrzylam dzis nową gazetkę w necie ale nie powiem jaka cena bo rozkojarzona jakas jestem

reklama
a mi właśnie przyszło Oilatum Soft - zamówiłam na allegro 2x500 ml za jedyne 89,99 zł (łącznie z przesyłką). Wychodzi za jedno opakowanie 45 zł, a w aptekach jedno 500 ml kosztuje - 75 zł. Zaoszczędziłam :-D

Do góry