reklama
ja bardzo podobny dostaję od kumpeli własnie w poniedziałek po niego jadę bo zostawiła go już u cioci dla mnie i muszę odebrać dlatego jutro muszę uprzątnąć graty z biurka i poprosić M żeby te biurko już złożyłJejku jakie śliczności Ja wczoraj w Tesco kupiłam na wyprzedaży 10 par skarpetek i bodziaka A już 2 lub 3 stycznia lecimy do Wrocławia na łowy i macanie wózków
A i od kuzynki będę mieć taki kosz BRUIN cudny IDEALNY kosz wiklinowy MOJZESZA 27zdje (3816235975) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
no to zależy jakie dziecko Ci się urodzi, bo mój chrześniak to taki wielki się urodził że nawet nie było co myśleć o rozmiarze 56 te sukieneczki co wam ostatnio wrzuciłam to mam w rozmiarze 56, resztę kupuję większą bo za dużo takich maleństw też nie ma co kupowaćOgladalas ten evo? Ja mam dylemat miedzy evo a igo a co do kół pompowanych tez słyszałam, ze są trochę problemowe, wiec i ja raczej wezmę piankowe, a w mutsy są spore
kod na 10% to LuxMedSmyk ale przy obecnych promocjach na ubranka odlicza od ceny jakby przed wyprzedazowej chyba ze straciatella ma inny, ale szukałam w internecie i znalazłam tylko ten.
a ubranka naprawdę aż 68 kupować ? Nie "utopi sie" w tym?:/ siostra M urodziła 3 tygodnie przed czasem a miała termin jak ja na 4maja i mówiła ze 56 były za duże, żeby kilka 50 kupić. Co myślicie?
mi sie podoba to łóżeczko 3w1 Kołyska, przystawka, łóżeczko 3w1 FILIP SOSNA (3811840136) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
i jeszcze mi sie podoba ten zestaw ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC MP3 PANEL+BUJACZEK 2W1! (3820902487) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale mamy juz po zu łóżeczko turystyczne
i jeszcze mi sie podoba ten zestaw ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC MP3 PANEL+BUJACZEK 2W1! (3820902487) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale mamy juz po zu łóżeczko turystyczne
Ostatnia edycja:
my wczoraj byliśmy odebrać paczkę ze Smyka każde ubrano oglądałam z każdej strony, i dzisiaj to samo takie maleńkie zakochałam się na amen! przy okazji oglądaliśmy wózki, mamy na razie 3 wybrane:
Baby Design Lupo Comfort - Wózki dziecięce, wielofunkcyjne - sklepbobas.pl
Wózek dziecięcy 3W1 - X6 - Wózek trójfunkcyjny X6 01
Gusio Carrera 3в1 Новая модель. Универсальная коляска,очень ... - Барахолка onliner.by niestety nie mogę znaleźć nic po polsku.... fantastycznie się go prowadzi i jest dosyć wysoki
dwa ostatnie mają mega długą gondolę (sojan ma 88 cm), podobnie i spacerówka. a że ja i mój jesteśmy wysocy, to szukamy wózka, który będzie nam służył jak najdłużej
ale najlepsze czekało nas jak wróciliśmy do domu. w sklepach zbierałam ulotki z wózkami, łóżeczkami, zakreślałam co mi się podoba, pisałam minusy. usiedlismy w kuchni z teściową, a ona wzięła te ulotki i do nas: wózki oglądaliście? przecież macie jeszcze tyle czasu... a teraz można wejść do jednego sklepu i od razu wszystko kupić... ja swoje dzieci to w małej kołysce wychowałam, pościel sianem się wypychało bo materace to tylko elita dostawała... ja takie oczy, szok. myślę sobie, dobrze że tej paczki z ubrankami nie wzieliśmy do domu, tylko została w samochodzie, bo dopiero by gadała... a to siano teraz wychodzi, każde jej dziecko kicha i jest uczulone na wszystko... a mój jej odpowiedział: na wiosnę to będzie miał tyle roboty, że nie będzie kiedy się wyrwać, nawet teraz jest ciężko wybrać się na całodniowe zakupy... że ja mam potem sama jeździć... a jak ja potem będę musiała leżeć, będę się źle czuła, bo różnie może być, to z kolei on ma sam wszystko wybierać...a teraz jak jest chwila to jeździmy oglądamy i zapytał jej, skąd my mamy potem wziąć tyyyle kasy na raz, że kredyt na dziecko mamy wziąć? ale byłam z niego dumna pierwszy raz powiedział coś naprzeciw swojej matce, ehhh nawet sobie nie wyobrażacie jak mi się miło zrobiło a ona głowę pochyliła nad krzyżówką i nic się nie odezwała.
Baby Design Lupo Comfort - Wózki dziecięce, wielofunkcyjne - sklepbobas.pl
Wózek dziecięcy 3W1 - X6 - Wózek trójfunkcyjny X6 01
Gusio Carrera 3в1 Новая модель. Универсальная коляска,очень ... - Барахолка onliner.by niestety nie mogę znaleźć nic po polsku.... fantastycznie się go prowadzi i jest dosyć wysoki
dwa ostatnie mają mega długą gondolę (sojan ma 88 cm), podobnie i spacerówka. a że ja i mój jesteśmy wysocy, to szukamy wózka, który będzie nam służył jak najdłużej
ale najlepsze czekało nas jak wróciliśmy do domu. w sklepach zbierałam ulotki z wózkami, łóżeczkami, zakreślałam co mi się podoba, pisałam minusy. usiedlismy w kuchni z teściową, a ona wzięła te ulotki i do nas: wózki oglądaliście? przecież macie jeszcze tyle czasu... a teraz można wejść do jednego sklepu i od razu wszystko kupić... ja swoje dzieci to w małej kołysce wychowałam, pościel sianem się wypychało bo materace to tylko elita dostawała... ja takie oczy, szok. myślę sobie, dobrze że tej paczki z ubrankami nie wzieliśmy do domu, tylko została w samochodzie, bo dopiero by gadała... a to siano teraz wychodzi, każde jej dziecko kicha i jest uczulone na wszystko... a mój jej odpowiedział: na wiosnę to będzie miał tyle roboty, że nie będzie kiedy się wyrwać, nawet teraz jest ciężko wybrać się na całodniowe zakupy... że ja mam potem sama jeździć... a jak ja potem będę musiała leżeć, będę się źle czuła, bo różnie może być, to z kolei on ma sam wszystko wybierać...a teraz jak jest chwila to jeździmy oglądamy i zapytał jej, skąd my mamy potem wziąć tyyyle kasy na raz, że kredyt na dziecko mamy wziąć? ale byłam z niego dumna pierwszy raz powiedział coś naprzeciw swojej matce, ehhh nawet sobie nie wyobrażacie jak mi się miło zrobiło a ona głowę pochyliła nad krzyżówką i nic się nie odezwała.
a to siano teraz wychodzi, każde jej dziecko kicha i jest uczulone na wszystko... .
no te uczulenia to nie od sienników- to chyba przesada. to tak samo jakbyś powiedziała, że posiadanie w domu zwierzęcia powoduje alergię w późniejszym wieku.
Ivon 89 - ja tez ten wozeczek upatrzylam sobie ale na ebayu albo stokke i nie wiem co wybrac tak szczerze.....a chcemy kupic w tym miesiacu juz ;-)
reklama
Ivon - ten ostatni wozek masz tu Sklep - Dada Paradiso Group
bylismy prawie na niego zdecydowani, ale musielibysmy kupic go w ciemno bo w okolicach wroclawia nigdzie go nie ma do kupienia, a dzisiaj widzielismy go u jednych ludzi w sklepie i dobrze ze go nie zamowilismy
pgondola jakas taka krotka zbita, kolka strasznie blisko siebie, a facet jak cos tam gmeral w gondoli to wozek caly sie trzasl :/ i ten bialy stelaz porysowany i brudny
takze ciesze sie ze go nie zamowilismy w ciemno
bylismy prawie na niego zdecydowani, ale musielibysmy kupic go w ciemno bo w okolicach wroclawia nigdzie go nie ma do kupienia, a dzisiaj widzielismy go u jednych ludzi w sklepie i dobrze ze go nie zamowilismy
pgondola jakas taka krotka zbita, kolka strasznie blisko siebie, a facet jak cos tam gmeral w gondoli to wozek caly sie trzasl :/ i ten bialy stelaz porysowany i brudny
takze ciesze sie ze go nie zamowilismy w ciemno
Ostatnia edycja: