reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

kivinko ja tez mieszkam na wsi pod lasem :-D ale jak prowadziłam wózek ze skrętnymi kołami i taki bez skrętnych to nie ma porównania w łatwości jazdy, a koła zawsze można zablokować w razie potrzeby... A co do fotelika to teraz rozumiem, a ze szpitala jak przywieziecie dziecko?

Mami ciekawe to, ale czy to potrzebne? taki fajny bajer ;-)

reklama
MamiDo czytalam ostatnio o tym pluszaku, ponoć wiele osób go poleca, ale jak dla mnie za drogi bajer:)
Julianna ze szpitala przywiezie nas sąsiad, oni mają fotelik swojego dziecka więc nie ma problemu, a co do tych skrętnych kół, to raczej się nie przekonam, nawet jak ostatnio chodziłam po sklepach dla dzieci to sprzedawca odradzał na wieś skrętne.

Julianna- no pewnie, że jest dużo rzeczy potrzebniejszych, ale nie tylko z takich składa się życie z maluszkiem:tak: uważam, że super jest możliwość nagrania własnego głosu, który włączy się momentalnie jak dziecko zacznie płakać.
Kivinko-fakt droga rzecz, ale są jeszcze ciotki, wujkowie itd;-)

Mami Do jakby ktoś mi to kupił w ramach prezentu to chętnie;-)na razie na nadmiar gotówki nie ciepię;-)

Dziewczyny w HM zaczęły się wyprzedaże.Dział dzieciecy na razie ominęłam i pomyślałam w końcu o sobie. Kupiłam na "zwykłym"dziale 2 grube , długie swetry , śliczne przy okazji , każdy po 40 zł z 129. Do legginsów super . Grzeją pupę;-)

Dzięki za info Martolinka-postaram się nawiedzić h&m-może w sobotę-mam nadzieję, że coś tam jeszcze do tego czasu zostanie;-)

Ostatnia edycja:
martolinka dzięki za info...może się wybiorę do h&m w najbliższym czasie..

g_agnes
ja generalnie kiedyś kupowałam ciuchy na allegro, ale kilka razy się nacięłam i od tego czasu jestem ostrożna, ale możesz zawsze wejść w konto tego użytkownika i poczytać komentarze do tego sweterka. Może akurat coś ktoś napisał na jego temat, albo też zadzwoń i zapytaj sprzedającego. Powodzenia :)

A ja dziś pierwszą noc spałam w moim kojcu. Mmmmmmm-jak cudnie się w tym śpi. Polecam :)

reklama
kasia - ja juz tyle razy nacięłam się na allegro, że mam normalnie uraz...i czytałam opinie o sprzedających :/ jedynie co to karmę dla naszej Tośki zamawiamy na allegro od kilku miesięcy u tego samego czlowieka..... raz w maju jak zamowilam maty czystości i kropelki dla psiny to do dziś czekam...szkoda gadać. Ale ciesze się, że większość z Was ma jednak dobre doświadczenia z zakupami per net

Do góry