reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

cześć mamuśki :-)
Ostatnio zakupiłam śpiworek do spania dla mojej wiercipięty.
Zobacz załącznik 500897
Przynajmniej nie muszę już upychać kocyka za materac, żeby mała nie zakładała go sobie na głowę :) albo skopywała go z siebie.

Cena przystępna ok 64 zł :-) jak narazie jestem zadowolona ze śpiworka, zobaczymy co z niego będzie jak go wypiorę.
basiek ja mam już drugi śpiworek bo pierwszy już jest za mały-oba kupiłam w lumpku za 5zl/szt są rewelacyjne i w bdb stanie :-) młody dobrze w nim śpi i nie muszę wstawać w nocy aby sprawdzać czy się nie wykopał ;-)

reklama
podłączam się pod pytanie Agaty;-) młodemu niestety odwidziało się noszenie w chuście:-( czytałam o Tuli i właśnie zastanawiam się czy takie nosidło by mu odpowiadało

kasiagaw- link dla Ciebie: http://www.**********/mini-kid-kojec-dzieciecy-,d3055.html

my kupowaliśmy w sklepie stacjonarnym "mama i ja" i tam była cena 229 z 249 zł . kierowalismy sie głownei rozmiarem, mimo, że te kojce w stylu berber czy chicco sa tylko niby o kilka cm mniejsze, to są to wymiary zewn, zaś w rzeczywistosci ze względu na ich kształt (zaokraglony kwadrat heheh) jest w nich mniej miejsca niz w takim klasycznym kwadracie. sprawdzilismy to na naszej dwojeczce, jak włożylismy ich do berbera to mieli mniej pzrestrzeni. ale Ty masz jedną gwiazdkę ,wiec mozesz tez wziac pod uwagę inne cechy kojca.

Ostatnia edycja:
helena agata my mamy tulę. wrażenia rewelacyjne:) Super się dzieciątko układa i jest nawet fajny kapturek na zimniejsze dni. Mi Mała w tym zasypia, a i na zakupy świetna:)
Polecam poczekać z takim nosidełkiem, aż dziecko zacznie samo siedzieć.

Helena - może inne wiązanie? Ja ostatnio odkryłam na krótkie wypady kółkową na biodrze. Młoda więcej widzi i jest jej dobrze.

Na stronie jeszcze tego nie mają, ale od 4 października mają być ubranka dla maluchów w lidlu. Ciepłe pajace, bluzy - pluszowe i cieplutki sweter z polarową podszewką. Oczywiście w miarę rozsądnych cenach. Ja się na sweter chyba skuszę (o ile będzie spoko) - za 30 zł.

basiek wrzuc info na bazarek, moze ktos spoza kwietniowek ogarnie i na gielde dodaj :)

a ja wczoraj poszalalam w second hand i przytargalam dwie torby ciuchow do domu !!!
w tym pluszowa marynarke h&m w kolorze zieleni butelkowej, bluzka z koronkami w podobnym kolorze, super jedwabna apaszka, sweter bez rekawow w warkocze, drugi sweter z dlugimi rekawami w warkocze, kamizelka ze slicznej wloczki z kotkiem, spodnica w drobne groszki!, zapinana kamizelka z asymetrycznym przodem i jeszcze lniana kamizelka z promodu z fajnymi guzikami, taka krotka i obcisla na lato bedzie jak nic ... normalnie jestem z siebie dumna ! wydalam cale 24 zl !!!

zrobilam kilka zdjec ciuchow - na bloga

dodam ze wszystko w stanie idealnym - swetry z super jakosciowej wloczki !

IMG_0616.jpgIMG_0617.jpgIMG_0619.jpg

Załączniki

• IMG_0614.jpg
    IMG_0614.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 66
reklama
neferetete myślałam nad kółkową ale one są dla trochę lżejszych dzieciaczków:-) a co tuli to właśnie czytałam, że lepiej żeby dziecko już dobrze siedziało więc dla nas jeszcze za wcześnie:-( może foch na chustę minie z czasem młodemu, bo szkoda żeby leżała i kurzyła się:-(

Do góry