ja mam dokładnie ten ochraniacz:
Ochraniacz do łóżeczka ZAZZU kocyki, ochraniacze, paputki, bamboszki, maskotki, woreczki, torby dla mam
a jak kasy przybędzie to kocyk też zamówię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecała :-), ale sama nigdy nie nosiła w chuście ani w innym nosidełku ergonomicznym wiec nie miała porównania. Jak je dostane, to wypróbuje na krótko i dam znać. U nas będzie prościej bo młoda przyzwyczajona do chusty i bliskości. Jak twój maluch nie był chustowany to może ci się pręzyć i wyginac. Ale nie bede straszyćNef to witaj w klubieu nas tez zabkowanie na maxa, czuje sie jak zombie
nic nie pomaga, juz nawet wczoraj sprobowalam dac syrop przeciwbolowy ale bez wiekszego efektu
Na jakims watku pytalas o katar, u nas tez jest, a szczegolnie noca. A co do siedziska to wiem, ze jeszcze troche musze poczekac. A czy kuzynka polecala tule?
Ja mam taki najzwyklejszy, najtańszy z allegro. Uzywany przy pierwszym dziecku i przy tym 'najnowszym' i działa super. WIec chyba nie warto wydawać wiekszej kasy.Możecie mi polecić jakiś podgrzewacz???
A jakie macie? Wrzucisz linka albo zdjęcie ?Nef mozesz straszyc ale ja sie nie bojeMaly uwielbia nosidelko, mamy takie dla Maluchow i nie bylo nerwow ani wyginania.