reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
Oj dawno mnie tutaj nie było. U nas też ząbkowanie i nawet lidokaina (Dentinox) pomaga tylko na krótką chwilkę :-( Zaczynają mi się przypominać kolki :zawstydzona/y:

myself - suuuper kocyki
Emilia - My też pewnie niedługo przesiądziemy się z chusty na nosidełko ergononiczne (Mei Tai ?) Taką samą Tule ma mi pożyczyć kuzynka. Niestety można w nim nosić dopiero gdy mały w miare stabilnie siedzi. Więc ja jeszcze 1-2 miesiące poczekam.

Edit: Można też kupic nosidełka szyte na zamówienie:
http://pathi.pl/en/gallery.html
http://pogodzinach7.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?442339

Są unikalne, a cena nawet przystępniejsza

Ostatnia edycja:
Nef to witaj w klubie:tak: u nas tez zabkowanie na maxa, czuje sie jak zombie:tak: nic nie pomaga, juz nawet wczoraj sprobowalam dac syrop przeciwbolowy ale bez wiekszego efektu :( Na jakims watku pytalas o katar, u nas tez jest, a szczegolnie noca. A co do siedziska to wiem, ze jeszcze troche musze poczekac. A czy kuzynka polecala tule?

ja używam lovi; dopiero od ok. 2 tyg, ale jest ok; plus ma taki, że nie da się przegrzać jedzenia - po prostu w którymś momencie temp. przestaje rosnąć; ale błyskawiczny nie jest - szybciej podgrzejesz coś w garnuszku z wodą na kuchence

Nef to witaj w klubie:tak: u nas tez zabkowanie na maxa, czuje sie jak zombie:tak: nic nie pomaga, juz nawet wczoraj sprobowalam dac syrop przeciwbolowy ale bez wiekszego efektu :( Na jakims watku pytalas o katar, u nas tez jest, a szczegolnie noca. A co do siedziska to wiem, ze jeszcze troche musze poczekac. A czy kuzynka polecala tule?
Polecała :-), ale sama nigdy nie nosiła w chuście ani w innym nosidełku ergonomicznym wiec nie miała porównania. Jak je dostane, to wypróbuje na krótko i dam znać. U nas będzie prościej bo młoda przyzwyczajona do chusty i bliskości. Jak twój maluch nie był chustowany to może ci się pręzyć i wyginac. Ale nie bede straszyć :-p

Możecie mi polecić jakiś podgrzewacz???
Ja mam taki najzwyklejszy, najtańszy z allegro. Uzywany przy pierwszym dziecku i przy tym 'najnowszym' i działa super. WIec chyba nie warto wydawać wiekszej kasy.
o to ten : PODGRZEWACZ STERYLIZATOR do butelek słoiczków HIT (2561388089) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

DSC02392.jpg

Nef mamy takiego zwyklaka, dostalismy w prezencie. A teraz rozgladam sie za ergonomicznym.

reklama
adasza- my mamy 2 podgrzewacze: canpol i tomme tippe - i ten z canpola jest o wiele lepszy od tego tommy tippe, canpol o wiele szybciej podgrzewa! nie wiem jak to wygląda cenowo, bo obydwa dostałam w prezencie.

Do góry