reklama
franekkimono
Fanka BB :)
Jagoda ja też właśnie zamierzam na sam początek kupić Pampersy a od 2 polecę z Dadą,u córci się sprawdzały i bardzo je lubiłam mam nadzieję że małemu też podpasują
marzycielka81
Franek ja jeszcze nie myślałam o pieluszkach, ale jak promocja w biedronce to się zastanowię :-)
All-me
Dziewczyny dostałam pieluszki i ubranka ala tort
coś w tym stylu..
i zastanawiam się czy te pieluszki mogę wykorzystać czy lepiej sobie darować...??
Nie wiem jak z jakością tych pieluch i ciężko mi ocenić jaki to rozmiar...
Co byście zrobiły na moim miejscu??
Muszę się pochwalić...w sobotę jedziemy po pierwszy mebelek dla naszej księżniczki ....już nie mogę się doczekać :-)
coś w tym stylu..
i zastanawiam się czy te pieluszki mogę wykorzystać czy lepiej sobie darować...??
Nie wiem jak z jakością tych pieluch i ciężko mi ocenić jaki to rozmiar...
Co byście zrobiły na moim miejscu??
Muszę się pochwalić...w sobotę jedziemy po pierwszy mebelek dla naszej księżniczki ....już nie mogę się doczekać :-)
Załączniki
Ostatnia edycja:
Franekkimono ja mam dwie paczki pampersa jedyneczek ;-)
All me jesli dostalas pieluszki i ubranka to na Twoim miejscu korzystalabym z takiego podarunku ja mam pieluszki tetrowe i flanelowe z Biedronki, a ciuszki po maluchach siostr i z lumpkow ;-)
All me jesli dostalas pieluszki i ubranka to na Twoim miejscu korzystalabym z takiego podarunku ja mam pieluszki tetrowe i flanelowe z Biedronki, a ciuszki po maluchach siostr i z lumpkow ;-)
chrobek
Franek ja tez mam dwie paki jedynek pampersa i sie zastanawiam czy dady dwojek nie dokupic lovele chce kupic tylko nie wiem jeszcze czy mleczko do prania czy proszek.
A Wy laseczki co macie juz dzieci co sadzicie mleczko czy proszek i czy Dade 2 dokupic?
A Wy laseczki co macie juz dzieci co sadzicie mleczko czy proszek i czy Dade 2 dokupic?
franekkimono
Allme to pewnie rozmiar 2,ja kupię te pampersy 2 z dady a nad Lovellą jeszcze pomyślę może faktycznie lepiej z Dzidziusia kupię
reklama
Izka87
ja kupiłam proszek z dzidziusia, słyszałam raczej pochlebne opinie o nim, no ale każdemu dziecku co innego pasuje ale nie orzesadzajmy z tym, w innych krajach w ogóle nie mają proszków typowo dla dzieci, piorą w normalnych proszkach i dzieci żyją
Ewcik fota dla Ciebie leżaczek super, mąż stwierdził, że dużo lepiej zrobiony niż te wszystkie sklepowe, to jakiś niemieckiej produkcji.
Ewcik fota dla Ciebie leżaczek super, mąż stwierdził, że dużo lepiej zrobiony niż te wszystkie sklepowe, to jakiś niemieckiej produkcji.
Załączniki