reklama
franekkimono
Fanka BB :)
Jagoda ja też właśnie zamierzam na sam początek kupić Pampersy a od 2 polecę z Dadą,u córci się sprawdzały i bardzo je lubiłam mam nadzieję że małemu też podpasują 
marzycielka81
Franek ja jeszcze nie myślałam o pieluszkach, ale jak promocja w biedronce to się zastanowię :-)
All-me
Dziewczyny dostałam pieluszki i ubranka ala tort
coś w tym stylu..

i zastanawiam się czy te pieluszki mogę wykorzystać czy lepiej sobie darować...
??
Nie wiem jak z jakością tych pieluch i ciężko mi ocenić jaki to rozmiar...
Co byście zrobiły na moim miejscu??
Muszę się pochwalić...w sobotę jedziemy po pierwszy mebelek dla naszej księżniczki ....już nie mogę się doczekać :-)

coś w tym stylu..

i zastanawiam się czy te pieluszki mogę wykorzystać czy lepiej sobie darować...

Nie wiem jak z jakością tych pieluch i ciężko mi ocenić jaki to rozmiar...
Co byście zrobiły na moim miejscu??
Muszę się pochwalić...w sobotę jedziemy po pierwszy mebelek dla naszej księżniczki ....już nie mogę się doczekać :-)

Załączniki
Ostatnia edycja:
Franekkimono ja mam dwie paczki pampersa jedyneczek ;-)
All me jesli dostalas pieluszki i ubranka to na Twoim miejscu korzystalabym z takiego podarunku
ja mam pieluszki tetrowe i flanelowe z Biedronki, a ciuszki po maluchach siostr i z lumpkow ;-)
All me jesli dostalas pieluszki i ubranka to na Twoim miejscu korzystalabym z takiego podarunku

chrobek
Franek ja tez mam dwie paki jedynek pampersa i sie zastanawiam czy dady dwojek nie dokupic lovele chce kupic tylko nie wiem jeszcze czy mleczko do prania czy proszek.
A Wy laseczki co macie juz dzieci co sadzicie mleczko czy proszek i czy Dade 2 dokupic?
A Wy laseczki co macie juz dzieci co sadzicie mleczko czy proszek i czy Dade 2 dokupic?
franekkimono
Allme to pewnie rozmiar 2,ja kupię te pampersy 2 z dady a nad Lovellą jeszcze pomyślę może faktycznie lepiej z Dzidziusia kupię
reklama
Izka87
ja kupiłam proszek z dzidziusia, słyszałam raczej pochlebne opinie o nim, no ale każdemu dziecku co innego pasuje
ale nie orzesadzajmy z tym, w innych krajach w ogóle nie mają proszków typowo dla dzieci, piorą w normalnych proszkach i dzieci żyją 
Ewcik fota dla Ciebie
leżaczek super, mąż stwierdził, że dużo lepiej zrobiony niż te wszystkie sklepowe, to jakiś niemieckiej produkcji.

Ewcik fota dla Ciebie

Załączniki