reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

franekkimono ja mam paczke dady i paczke pampersa na poczatek, a te promocje fajne, musze sie wybrac po lovele i krem na słonce :)

reklama
Jagoda ja też właśnie zamierzam na sam początek kupić Pampersy a od 2 polecę z Dadą,u córci się sprawdzały i bardzo je lubiłam mam nadzieję że małemu też podpasują :)

Dziewczyny dostałam pieluszki i ubranka ala tort
coś w tym stylu..
tort-pieluszkowy-mis-dla-chlopca-i-dziewczynki-b1-250x375.jpg
i zastanawiam się czy te pieluszki mogę wykorzystać czy lepiej sobie darować...:sorry2:??
Nie wiem jak z jakością tych pieluch i ciężko mi ocenić jaki to rozmiar...
Co byście zrobiły na moim miejscu??
Muszę się pochwalić...w sobotę jedziemy po pierwszy mebelek dla naszej księżniczki ....już nie mogę się doczekać :-):tak:
malm-komoda--szuflady__0107511_PE257193_S4.JPG

Załączniki

• tort-pieluszkowy-mis-dla-chlopca-i-dziewczynki-b1-250x375.jpg
    tort-pieluszkowy-mis-dla-chlopca-i-dziewczynki-b1-250x375.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 83
  • malm-komoda--szuflady__0107511_PE257193_S4.JPG
    malm-komoda--szuflady__0107511_PE257193_S4.JPG
    29,8 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
Franekkimono ja mam dwie paczki pampersa jedyneczek ;-)
All me jesli dostalas pieluszki i ubranka to na Twoim miejscu korzystalabym z takiego podarunku :-D ja mam pieluszki tetrowe i flanelowe z Biedronki, a ciuszki po maluchach siostr i z lumpkow ;-)

Franek ja tez mam dwie paki jedynek pampersa i sie zastanawiam czy dady dwojek nie dokupic lovele chce kupic tylko nie wiem jeszcze czy mleczko do prania czy proszek.
A Wy laseczki co macie juz dzieci co sadzicie mleczko czy proszek i czy Dade 2 dokupic?

jak już kilka razy pisałam, ja nie kupuję levelli, bo lubi uczulać... kupię mleczko z Dzidziusia-myślę, ze lepsze, niż proszek, bo lepiej się wypłukuje.. a pampersy kupuję z rossmanna babydream;-)

Dziewczyny a czy na samej pieluszce jest gdzies oznaczenie jej wielkosci??
Bo na tych co dostalam jest 2...i nie wiem czy to rozmiar...:dry:

reklama
ja kupiłam proszek z dzidziusia, słyszałam raczej pochlebne opinie o nim, no ale każdemu dziecku co innego pasuje :) ale nie orzesadzajmy z tym, w innych krajach w ogóle nie mają proszków typowo dla dzieci, piorą w normalnych proszkach i dzieci żyją :)

Ewcik fota dla Ciebie :-p leżaczek super, mąż stwierdził, że dużo lepiej zrobiony niż te wszystkie sklepowe, to jakiś niemieckiej produkcji.
DSC_0447.jpg

Załączniki

• DSC_0447.jpg
    DSC_0447.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 127
Do góry