reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

Franek ja zaczynam kompletować teraz a w lipcu na początku chce mieć już wszystkie najważniejsze rzeczy.

Też dziś nawiedziłam biedronkę i kupiłam kocyk i ręczniczek. Kocyk jest super, można by się było w niego godzinami wtulać :-)

reklama
Ja dzisiaj byłam w Ptaku i tam za 16 zł kupilam koszulkę do karmienia.
Rozpinana z dwóch stron.

Dziewczyny macie jakiś tanich dostawców z allegro...??
Interesują mnie smoczki,wanienka itp.

Powiedzcie mi jaki smoczek kupić 0-3 czy o-6?
I jaki kupić rozmiar pościeli do łóżeczka 100 x135 to roz.uniwersalny?

Ostatnia edycja:
Chrobek właśnie pisałyśmy o tym ;) ja zakupiłam ten rożek i kocyk.Dziewczyny mówiłyście że w lidlu ma być coś dla mam ale nie mogę znaleźć gazetki,może macie linka??

Franek na stronie nie maja chyba jeszcze oferty, ale wczoraj byłam w sklepie i w papierowej gazetce mieli, że od 23 mają będzie kilka rzeczy ciążowych i dla mam :)

Chrobek właśnie pisałyśmy o tym ;) ja zakupiłam ten rożek i kocyk.Dziewczyny mówiłyście że w lidlu ma być coś dla mam ale nie mogę znaleźć gazetki,może macie linka??

umknelo mojej uwadze widocznie hehe, nad kocykiem sie tez zastanawiam, jak maz wroci z pracy to go do Biedry zaciagne

reklama
Dziewczyny w biedronce znowu będzie coś dla maluchów trochę kosmetyków i dla starszaków można coś znaleźć na dzień dziecka 2013-05-23 się zastanawiam czy nie kupić dada 2 tego pudła.Kupowałyście już pampersy?

Do góry