reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

nawiedziłam dzisiaj biedronkę i są fajne mięciutkie kocyki za 15 zł, jakieś bodziaki, okrycia kąpielowe z myjką :) aa i dla nas jak ktoś lubi(np ja :-)) zamiast kapci są takie balerinki domowe miękkie
a w lidlu od 23go ma być moda ciążowa, leginsy, bielizna, jeansy i staniki do karmienia :)
więc zbierać kasiure i szaleć :-p

a co do wyprawki to ubranka chyba mam, najwyżej będę dokupować na bieżąco, ale myślę tak zamknąć się w większości rzeczy kosmetycznych itp tak do 32-33 tc, bo z moim ryzykiem wcześniejszego rozpakowania może być różnie, a nie chce żeby później mąż za wszystkim latał :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Pandora - super! A jakie są mniej więcej ceny?

Franek - ja w lipcu będę na allegro dokupować, to, czego brakuje. Generalnie większość chyba mam - muszę przegląd zrobić - i tylko trochę ubranek i pierdółki kosmetyczne dokupić.

Cwietka- trudno mi powiedzieć, One każdą rzecz szyją pod zamówienie i wszystko zależy od materiałów, wymiarów i ilości ozdóbek- ten komplet ze zdjęcia jest z bardzo miękkiej bawełny przypominającej dres, dwustronny a w jaśku jest wypełnienie i kosztował 160 zł, kupowałam też te apaszki na tkaninie minky one kosztowały 25 zł.

chciałam Was zapytać, jakie kupujecie/kupiłyście koszule do karmienia?? poproszę linki :-D

Właśnie weszłam tu z myślą napisania o biedronce hehe.Ja też nawiedziłam kupiłam dla małego kocyk i okrycie kąpielowe i dla Lenki piżamki.To okrycie mogłoby być trochę większe,ale za to kocyk cudny taki milusi

reklama
ja nawet nie szłam po to okrycie do biedrony, bo miałam jedno takie małe przy synku i totalnie się nie sprawdziło-po 2-3miesiącach nie byłam go w stanie całego okryć. Teraz kupię 100x100cm

Do góry