reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

izka, bombowe bodziaki...:-):-)
Z tym 56 rozmiarem to prawda, dobrze mieć kilka sztuk, ale dzidziusie szybko wyrastają.... mój młodszy to w 56 wogóle nie wlazł i mąż po porodzie biegiem do domu jechał po większe..., bo niby miał 54, ale kawał chłopa z niego było...:-)

reklama
izka, bombowe bodziaki...:-):-)
Z tym 56 rozmiarem to prawda, dobrze mieć kilka sztuk, ale dzidziusie szybko wyrastają.... mój młodszy to w 56 wogóle nie wlazł i mąż po porodzie biegiem do domu jechał po większe..., bo niby miał 54, ale kawał chłopa z niego było...:-)

nasza urodziła się 53 długa i ok 3 tygodni chodziła w rozmiarze 56, ale to było normalne 56, ani zaniżone, ani zawyżone :)

To i ja potwierdzę. U nas 56 posłużyło tak z tydzień. A nawet jak się maluszek urodzi, to łatwiej go ubrać w coą większego i polecieć do sklepu po mniejsze, niż wielkoluda wciskać w za małe ;-)

Ale Wam fajnie z teściowymi :-) Od razu widać, że to pierwsze dzidziusie w rodzinie będą :-D

Cwietka, pocieszę Cię to w trzeciej ciąży też się zdarza, i to najlepiej po kilku latach od wcześniejszych:-)Moja mama, dopiero teraz dojrzała chyba do bycia babcią:-):-)

Mls, z tego co zauważyłam, chyba nie jest obecnie w ciąży, byłam bardzo zdziwiona założonym wątkiem u nas przez osobę której nie znam...;-)

IMG407-1.jpg

z elastycznym pasem ;-)

u nas nie dosc ze pierwszy wnuk to jeszcze oboje z M jesteśmy jedynakami ^^ obie babcie juz nas od ~2lat "meczyly" o wnuki
ja wlasciwie tak sie zastanawiam czy ja cos oprocz wozka i fotelika kupie sama, bo tesciowa chce skompletowac sprzet i zabawki a moja mama juz waczela wyprawke szykowac (kupila juz pierwsza paczke pampersow bo byla jakas super promocja) i jakies skarpetki, lapki, koszule do porodu hahaha ale obiecala ze ubranka wybiore sobie sama

oby marzec szybko minal bo od kwietna zaczna sie same przyjemnosci :-D

a u mnie była odwrotna sytuacja z rozmiarami 56 ;) bo synek się w nich po prostu topił przez pierwsze 2-3 tygodnie;p urodził się 2690g i 52cm (chociaż na USG na porodówce wychodziło 3200g - ale granica błędu to +/-500g) i wysłałam mamę do sklepu po jakieś mniejsze ciuszki. Ale potem rozmiar 56 praktycznie ominął i wskoczył na 62 ;)
A poza tym teraz sklepy otwarte 7 dni w tygodniu, więc zawsze będzie czas, żeby ktoś Wam dokupił ciuszki w danym rozmiarze.

reklama
Do góry