reklama
.szkrabek
Fanka BB :)
porannakawa - no na pewno poczytam zanim położę moje dziecko na nim... łaech, łech... aż mam wrażenie, że po mnie łażą... brrrr
Dzięki za ostrzeżenie
A ja wczoraj kupiłam proszek dla maluchów i przymierzam się do pierwszego prania - pościel - w sensie poszwy i prześcieradła.
Na szczęście samą pościel i kocyki, rożki, śpiworki itp. mam już poprane - moja kochana mamusia na działce poprała wszystko w lanolinie :-) i w sierpniowym słoneczku wszystko poschło w 10 minut
W październiku pewnie popiorę ubranka - i jak moje tempo się nie zmieni to może przez cały listopad zdążę to wszystko poprasować na szczęście będzie już chłodno - bo teraz bym zeszła przy parującym żelazku!!!
Dzięki za ostrzeżenie
A ja wczoraj kupiłam proszek dla maluchów i przymierzam się do pierwszego prania - pościel - w sensie poszwy i prześcieradła.
Na szczęście samą pościel i kocyki, rożki, śpiworki itp. mam już poprane - moja kochana mamusia na działce poprała wszystko w lanolinie :-) i w sierpniowym słoneczku wszystko poschło w 10 minut
W październiku pewnie popiorę ubranka - i jak moje tempo się nie zmieni to może przez cały listopad zdążę to wszystko poprasować na szczęście będzie już chłodno - bo teraz bym zeszła przy parującym żelazku!!!
Olaszy super ze lozeczko dobre bo i ja będę w takim komplecie zamawiala i czekałam na twoja recenzje:-):-) a ciuszki super ja jeszcze trochę zeczy mam do kupienia ale to w październiku kupie :-):-) najpierw to czekam na zmiane carpetow i komode zakupie i popiore i poprasuje wszystko pozdrawiam buzka:-):-)
olciastrzelce
kurcze to sie troche przerazilam tymi robalami :/ my dzisiaj bylismy i w koncu pani w sklepie przekonala nas do gryka pianka i mam nadzieje ze mi sie tam nic nie zalegnie bo ani paragonu nie wzielismy:/ ale juz wiem ze bede co tydzien chyba pod lupa sprawdzac ten materacyk ze strachu:/ ehh
bylismy jeszcze dzisiaj po wanienke i stelaz a teraz siedze w ciuszkach po kolana i je segreguje.. juz mi sie nie chce a od tego różu az mnie mdli.. za duzo go wszedzie
bylismy jeszcze dzisiaj po wanienke i stelaz a teraz siedze w ciuszkach po kolana i je segreguje.. juz mi sie nie chce a od tego różu az mnie mdli.. za duzo go wszedzie
Wczoraj odebrałam paczkę z apteki. Laktator, termometr, kosmetyki dla Juniora, pampersy, smoczki, butelki.... i wydałam ponad 600 zł :-O, ale ile radości było z oglądania :-)
Zaraz wyjeżdżam na konferencje, ale po powrocie cykne fotke
Zaraz wyjeżdżam na konferencje, ale po powrocie cykne fotke
rumcajsowa hanka
Zaangażowana w BB
Dziewczyny witam. Jestem nowiutka, termin na grudzien. Tez powoli wpadam w szał zakupów, jakbym mogła to bym ze sklepów nie wychodziła.
A kwestia materacu to mnie teraz przeraza. Jeszcze nie mam łózeczka itp. Ale nie bede wiedziałą cow ybrac.
A kwestia materacu to mnie teraz przeraza. Jeszcze nie mam łózeczka itp. Ale nie bede wiedziałą cow ybrac.
reklama
zozzolka
Olaszy polecam ci elektro, czyba ze czes miesnie reki poćwiczyć
Zerkalam dzis na mój materac nic nie widać na nim zeby sie coś zaleglo.
Bede sprzedawac pare rzeczy po córce bo nie bede miala miejsca przechowywac po remoncie.
Stelarz do baldachimu i baldachim bialy i brzoskwinia (nieuzywane ani razu), siostrzyczke szczeniaczka ucznuaczka orginalnie zapakowana bo córka dostała dwa, jeszcze pare zeczy pewno znajde przed remontem. Jakby ktirasbyla zainteresowana to piszcie porobie zdiecia i bede wystawiac na aukcję.
Zerkalam dzis na mój materac nic nie widać na nim zeby sie coś zaleglo.
Bede sprzedawac pare rzeczy po córce bo nie bede miala miejsca przechowywac po remoncie.
Stelarz do baldachimu i baldachim bialy i brzoskwinia (nieuzywane ani razu), siostrzyczke szczeniaczka ucznuaczka orginalnie zapakowana bo córka dostała dwa, jeszcze pare zeczy pewno znajde przed remontem. Jakby ktirasbyla zainteresowana to piszcie porobie zdiecia i bede wystawiac na aukcję.
Ostatnia edycja: