reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
OlaSzy, super komplet znalazłaś, naprawdę :tak:. Taki wielki zestaw, cena świetna, a do tego bardzo ładne. Aż mi szkoda, że mam łóżeczko i pościel :-D.

No no, dziewczyny - ale szał zakupów się u nas zaczął :-D Super te ubranka - i widzę, że róż dominuje! :tak:
Ja w sumie się cieszę, że będzie drugi syn, bo bym majątek wydała na te sukieneczki, koroneczki, spódniczki, bluzeczki, czapeczki, chusteczki i inne cuda na kiju!!! Aż się napatrzeć nie mogę :-p

Ja wczoraj dokupiłam na allegro jeszcze na 74 i 80 kurteczke i dres dla malucha - nie mogłam się oprzeć. I teraz mam już postanowienie, że nie oglądam już ciuszków!!!! Po prostu zbankrutuję inaczej :-D

Wow, OlaSzy - Ty to masz nosa - super zestaw. Ja tak jak dzag właśnie opłakuję je, bo mam już i łóżeczko i pościel :-)

agak - powiedz proszę, jak wózek TAKO wygląda już na żywo? Dobrze Ci się nim jeździ? Jak materiał? Ja mam upatrzony tylko inny model, ale zbieram każdą cenną opinię :tak:

Szkrabek ja to bym chciała kupować inny kolor niż różowy, ale neistety w sklepach dominuje róż dla dziewczynek..... Choć zamówiłam w reserved trzy bluzeczki i dwa sweterki i wszytskie jasne -białe lub kremowe. Bo ten róż to już przesada...

Teraz jestem na etapie przeglądania kombinezonów na zimę. Tak sie zastanawiam czy nie kupić używanego, bo jeśli tylko noszony przez jedno dziecko, to na pewno nie bedzie zniszczony. ALe podobaja mi sie firmy Wójcik.... jest pewno "ale" - cena....

Ostatnia edycja:
Oooooooo Reserved też ma ubrania dla niemowlaków:-)
Jak dzisiaj oglądałam zakupy Marcysi i porannejkawy, to niechcący weszłam na stronę H&M i zamówiłam kilka rzeczy.. Aż wstyd mi się przyznać przed mężem. Ale te nowe bluzeczki i leginsy są takie urocze (i nie różowe!) więc same wręcz się wklikiwały do koszyka, a na moje słowa "nie róbcie tego, oj nie" nie reagowały:-)

Co do łóżeczka, trochę się naszukałam, ponieważ chciałam wszystko w bieli (łącznie z pościelą) bo mając bazę (moskitierę i te poduszeczki) w bieli, mogę później dowolnie kompletować nowe pościele i wszystko będzie do siebie pasować:-) Mam nadzieje też, że tak niska cena (przy tylu elementach) nie jest oznaką gorszej jakości. Przyjdzie, zobaczymy!:-)

Szkrabek jestem zadowolona,wózek jest solidny,materiał - jak na używany wózek wygląda bardzo dobrze,jedynie go delikatnie odświeżę. Prowadzi się bardzo dobrze,dużym plusem są koła - pompowane. Minusem jest waga,ale dźwigać sama go nie będę więc się tym nie martwię. Ale jak będzie się sprawować czas pokaże:)

OlaSzy zestaw piękny,daj koniecznie znać jak już będziesz mieć całość w domu:)

A ja przy okazji odbierania mini wyprawki chicco kupiłam w świecie dziecka kocyk :-) nie ważne, że mam ich z siedem... :confused2: mam obsesję na temat kocyków, szmatek itd... ech... ale mąż mi pozwolił :-p więc bez wyrzutów sumienia zgarnęłam piękny, milusi, zielony kocyk do kasy :-D me happy!

Jutro mają przyjść zamówione rzeczy na allegro (kurtka i dresik) to od razu wrzucę wszystkie hurtem i się pochwalę ;-)

olaszy ja tez mam zamiar kupic lozeczko w komplecie z materacem + inne dodatki
LAYETTE 22-part set: cot with drawer 3 models + Mattress +20 pcs bedding set | eBay tutaj jest link na ebay a tutaj na allegro
16 EL.ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ/TAPCZANIK GRYKA POŚCIEL (4960819359) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
maja dużo wyboru i ladne sa. ja chce biale lozeczko a kolor pościeli wybiera Majeczka . Wiec Olcia daj znac jak tam jzu przyjdzie
A ja dziś dla niuni kupiłam kocyk rozowy w biale serduszka z malym rysunkiem z mikrofibry u nas mało jest kolorow innychniz rozowe niebieskie i bezowe.A wczoraj szwagierka przywiozła mi urządzenie ktg wiec słucham serduszka mojej niuni:-D:-D.

reklama
Do góry