reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

to moje ostatnie drobiazgi :) 20150806_190643.jpg20150806_190909.jpg
zdjecia sa troszke niewyrazne ale na zywo sa cudne :) razem z tym lusterkiem wydalam na nie "aż" 5zł :)

Załączniki

• 20150806_190643.jpg
    20150806_190643.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 49
  • 20150806_190909.jpg
    20150806_190909.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Olciastrzelce w pepko spiochy i body dla nuemowlat sa teraz zeczywiscie kiepskiej jakosci, ale kiedyś bywały bawełniane, nie widm co teraz się tam porobilo, dla starszych sa i takie i takie ja jestem zadowolona, trzeba na gatunek patrzeć.
A te lusterka nie powinny być dwa ?

Ostatnia edycja:
Da się w Pepco fajniejsze rzeczy trafić. Tymkowi półtora roku temu kupiłam koszulkę z krótkim rękawkiem i on w niej do dzisiaj chodzi :). Kolory się nie sprały (a to taki bardzo intensywne błękitno-niebieskie paski), nie powykręcała w praniu, nie rozciągnęła się, taka jakby naprasowanka jest na niej i nic a nic się z nią nie stało. Śpioszki droższe jak kupiłam to też po kilkunastu praniach jak nówki są i na młodszego czekają. Z kolei te najtańsze bodziaki padały po drugim praniu, więc szły w kosz. Trzeba to jakoś na dotyk brać przy kupowaniu, bo od razu czuć jakość materiału.

To i ja się pochwalę. Wygrałam aukcję na Allegro, ubranka używane, ale w bardzo dobrym stanie, same firmówki. Mam ciuszki dla małej na pierwsze pół roczku :-) A różu też nie znosiłam, teraz mi nie przeszkadza. Trochę wkurza mnie to, że rzeczy dla dziewczynek są albo różowe, albo białe, wolałabym większy wybór kolorów.

5565765943_5.jpg

Załączniki

• 5565765943_5.jpg
    5565765943_5.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki. Bardzo ładne zakupy zrobiliście dla swoich pociech. Jesteśmy od wczoraj u rodziców i też właśnie oglądamy to co babcia nakupowała.
Byliśmy wczoraj oglądać wózki. Tzn z takim zamiarem jechaliśmy. Obojgu nam podobał się ten sam model tylko my chcieliśmy w innej wersji kolorystycznej. Czas oczekiwania ok. 3 tyg. Okazało się jednak, że przez pomyłkę producent przysłał im świeżutki jeszcze wózek dla innych klientów, cały spakowany w folię i karton i to właśnie w tych kolorach co chcieliśmy :-) Mąż stwierdził, że to nie może być przypadek, że ten wózek jest nam pisany i kupił od razu swojej córeczce :-D Z racji gwarancji lepiej byłoby go kupić później, ale cieszymy się jak dzieci, że już najważniejszy zakup mamy z głowy. A gwarancja jest 2 - letnia.

Dzag moha corka ma prawie wszystkie koszulki z pepko niektore wieksze z zeszleho roku nosi do dziś, moze na jesieni dla małego cos wylowie, poki co w nuedziele jade do większego miasta na zakupy :D

reklama
Do góry