reklama
zozzolka
Fanka BB :)
Olciastrzelce w pepko spiochy i body dla nuemowlat sa teraz zeczywiscie kiepskiej jakosci, ale kiedyś bywały bawełniane, nie widm co teraz się tam porobilo, dla starszych sa i takie i takie ja jestem zadowolona, trzeba na gatunek patrzeć.
A te lusterka nie powinny być dwa ?
A te lusterka nie powinny być dwa ?
Ostatnia edycja:
Da się w Pepco fajniejsze rzeczy trafić. Tymkowi półtora roku temu kupiłam koszulkę z krótkim rękawkiem i on w niej do dzisiaj chodzi . Kolory się nie sprały (a to taki bardzo intensywne błękitno-niebieskie paski), nie powykręcała w praniu, nie rozciągnęła się, taka jakby naprasowanka jest na niej i nic a nic się z nią nie stało. Śpioszki droższe jak kupiłam to też po kilkunastu praniach jak nówki są i na młodszego czekają. Z kolei te najtańsze bodziaki padały po drugim praniu, więc szły w kosz. Trzeba to jakoś na dotyk brać przy kupowaniu, bo od razu czuć jakość materiału.
Melisska32
To i ja się pochwalę. Wygrałam aukcję na Allegro, ubranka używane, ale w bardzo dobrym stanie, same firmówki. Mam ciuszki dla małej na pierwsze pół roczku :-) A różu też nie znosiłam, teraz mi nie przeszkadza. Trochę wkurza mnie to, że rzeczy dla dziewczynek są albo różowe, albo białe, wolałabym większy wybór kolorów.
Załączniki
Ostatnia edycja:
Piotrusiowa
Hej dziewczynki. Bardzo ładne zakupy zrobiliście dla swoich pociech. Jesteśmy od wczoraj u rodziców i też właśnie oglądamy to co babcia nakupowała.
Byliśmy wczoraj oglądać wózki. Tzn z takim zamiarem jechaliśmy. Obojgu nam podobał się ten sam model tylko my chcieliśmy w innej wersji kolorystycznej. Czas oczekiwania ok. 3 tyg. Okazało się jednak, że przez pomyłkę producent przysłał im świeżutki jeszcze wózek dla innych klientów, cały spakowany w folię i karton i to właśnie w tych kolorach co chcieliśmy :-) Mąż stwierdził, że to nie może być przypadek, że ten wózek jest nam pisany i kupił od razu swojej córeczce Z racji gwarancji lepiej byłoby go kupić później, ale cieszymy się jak dzieci, że już najważniejszy zakup mamy z głowy. A gwarancja jest 2 - letnia.
Byliśmy wczoraj oglądać wózki. Tzn z takim zamiarem jechaliśmy. Obojgu nam podobał się ten sam model tylko my chcieliśmy w innej wersji kolorystycznej. Czas oczekiwania ok. 3 tyg. Okazało się jednak, że przez pomyłkę producent przysłał im świeżutki jeszcze wózek dla innych klientów, cały spakowany w folię i karton i to właśnie w tych kolorach co chcieliśmy :-) Mąż stwierdził, że to nie może być przypadek, że ten wózek jest nam pisany i kupił od razu swojej córeczce Z racji gwarancji lepiej byłoby go kupić później, ale cieszymy się jak dzieci, że już najważniejszy zakup mamy z głowy. A gwarancja jest 2 - letnia.
Domi_Polka
@Piotrusiowa a jaki dokladnie wozek kupiliscie? Pochwal sie
reklama
marcysiaa83
Mielisska bomba! Ja też patrzyłam takie aukcje z używanymi ubrankami, ale jakos nie trafiłam na nic fajnego. A te Twoje wyglądają na porządne ;-)