reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

dziewczyny, pokażcie proszę jakie koszule do karmienia macie zakupione? Szukam bardzo tanich i wygodnych jednocześnie, bo ja nie śpię w koszulach tylko w piżamach, więc to na pierwsze kilka tygodni tylko :/

nie mogę czytać tego wątku, bo chce mi się płakać, że nic nie gotowe :(((((((((((( ani łóżeczek nie mam zamówionych nawet, a czeka się 4-5 tygodni.. no kosmos. :/

jesli masz u siebie taki skep jak textil market, to tam są koszule do karmienia - cena ok 20-30 zl

w sumie maja sklep online - jest kilka do karmienia (ale z misiami ;))

Koszule nocne - bielizna damska - sklep odzieżowy txm24.pl

reklama
Ja mam koszule do karmienia na guziczki z przodu i jedna mam w roze granatowa a druga mam w misie wlasnie bo nie bylo nic innego:-D:-D ale to i tak do szpitala bo w domu to mam inne koszulke rozpinana cala na guziki i spodenki bo nie lubie w koszulach spac:-p:-p

1usa8u697dldaz22.png

f2w33e3kj54qow6s.png

Rumcajsowahanka ale fajnie nie wiedzialam ze z textila mozna zamawiac przez neta, super bo ja nie cierpie zakupow i lazic po sklepach...

Dzag82 ja właśnie taką koszulę z misiami dostałam w prezencie. Nawet dwie ;) Ale nie przeszkadzają mi te misie he he he Fakt, wolałabym jakieś bardziej kobiece, ale darowanemu koniowi... ;-)

A tak w ogóle to w środę mi przyszedł kombinezon, czapka i szalik, oraz kilka innych rzeczy (zamawiałam w smyku). Jestem mega zadowolona z kombinezonu. Podoba mi sie jakosć. Czapka w rozmiarze 40-42, ale strasznie długa. Małej zakryje główkę razem z szyją he he he Miałam wstawic fotki, ale nie mam siły zrobic :/
Ja też nadal nie mam łóżeczka... Byłam już zdecydowana na jedno, ale niestety jest takie trochę wyginane/stylizowane czy jak to tam opisać, i niestety mi sie nie zmieśći, bo rozmiar zamiar 120, wychodzi 138 przez to wygianie. Muszę zamówić takie zwykłe, najzwyklejsze proste. No i zostały mi jeszcze drobne zakupy kosmetyczne, ale to już za jednym razem w aptece.
I czekam z niecierpliwośćią na moje kocyki, rożek, pościel. Jak już się uszyją i przyjdą to wrzucę fotke :tak:

reklama
Do góry