reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

Gratuluje pieknych zakupow dziewczyny :)

@olciastrzelce a powiedz mi, to w niebieskim pudelku to co to jest? Aspirator na katarek czy co?

Tu tez sie pochwale, że moj synuś juz ma zakupioną bryke :) powiem Wam, ze tak zadbanego wozka jeszcze nie widzialam. Pani bardzo dbala, czyscila na biezaco i nie odbijala sie od zadnych kraweznikow itp :) Teraz tylko bede musiala dac tesciowej do pralni elementy z wozka, wszystko pieknie wypierze i juz :)

reklama
Sliwka swietne zakupy :szok: bardzo podoba mi sie posciel :tak:

Olcia ten 1 kombinezon jest grubszy ? tzn nadaje sie na zime . Chce kupic wlasnie taki misiowy w HM zeby miec w razie czego 2 , tylko strasznie mi sie one cienkie wydaja w dotyku . Juz w roznych sklepach patrzylam.

Domi no z wozkami to jest wlasnie jak trafisz :tak: My kupilismy Quinny Zappa najmlodszemu z drugiej reki i juz rok go meczymy i doslownie dalej jak nowy :-D a kolezanka kupila uzywany zestaw i przy kazdym skrecie ten wozek mam wrazenie ze sie rozleci :szok:

...a moj wozeczek juz jest w Estonii sprawdzalam wlasnie numer trackingowy :-Dwiec moze jutro juz bedzie u mnie :-D:-D:-D

Mam posciel z dla Igi z ikei ale pod koniec miecha dokupie jescze taka , zakochalam sie doslownie :-) 82acb973cbd75da2.jpg

ps. robie przymiarki do spiworka elodie details :sorry: taki pol_pl_Elodie-Details-Spiworek-do-wozka-PetitRoyal-Pink-1356_1.jpg albo taki saco-apple-of-eye-elodie-details.jpguwielbiam ta firme na razie ma tylko smoczek z tej serii . Strasznie podobaja mi sie te spiworki tylko ta cena troche wysoka ....wiec w razie czego szukam jakiegos podobnego zastepstwa jakby ktoras cos.... to dajcie mi prosze znac. :tak:

Załączniki

• 82acb973cbd75da2.jpg
    82acb973cbd75da2.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 80
  • pol_pl_Elodie-Details-Spiworek-do-wozka-PetitRoyal-Pink-1356_1.jpg
    pol_pl_Elodie-Details-Spiworek-do-wozka-PetitRoyal-Pink-1356_1.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 68
  • saco-apple-of-eye-elodie-details.jpg
    saco-apple-of-eye-elodie-details.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Domi tak, to jest aspirator do noska z canpolu :) Super:) tez juz bym chciała kupic wózek ale rodzice powiedzieli ze nam go kupia w grudniu. No chyba ze bedzie wczesniej potrzebny :)
Porannakawa on jest dosyć ciepły ale nie az tak żeby starczył na mrozna zime. A tak sie nam spodobal no i jeszcze ta cena ze musielismy go kupic. Najwyzej opatule jeszcze niunie cieplutkim kocykiem:)Wydaje mi sie że on jest taki bardziej przejsciowy a jest do 3 mcy to moze jeszcze na wczesna wiosne nam posluzy :)
Cudna ta pościel i te spiworki też rewelacyjne:)

dziewczyny - litości - jak patrzę na te śpiworki i kobninezony to aż mnie skręca by coś kupić - a już nie MOGĘ! :-D Śliczności!!!

Powiem Wam, że ja miałam aspirator do noska, ale nie byłam w stanie z nim współpracować - w ogóle się u mnie nie sprawdził. Ja używałamnajzwyklejszą gruszkę i teraz to samo - już kupilam w aptece. Nie wiem, może jakaś lewa jestem, ale używanie tego aspiratora to był dla mnie jakiś koszmar.

szkrabek ja mialam hmm przyjemnosc uzywac aspiratora kilka razy u siostrzencow i bratanic i nie narzekalam, Ale to pewnie tez zalezy od dziecka. Gruszka probowalam ale byl krzyk i placz

sliwka powiem ci ze ja tez mam zamiar kupic od niego loeczko ale z cała wyprawka wiec daj znac co i jak wygląda:-)
Sliczne zakupy macie dziewczyny ja jutro tez posegreguje i zobaczę co musze dokupić kombinezony mam 3 w tym 2biale :-)wiec cala zime maluszek przechodzi :happy: a i wstawie fotke jaka ksiege maleństwa kupiłam w pl trochę droga bo 59zl ale w srodku po prostu extra:laugh2::laugh2:

@porannakawa a no to prawda, trzeba trafic. Ale Pani naprawde dbala o ten wozek, zreszta u niej w mieszkaniu tez porzadek i tak ladnie urzadzone, ze masakra. I w ogole nie zauwazylam na kapanie malutkiej spiacej dziewczynki. Coreczka jej sie urodzila tydzien temu. A wozek sprzedaje po synku i teraz maja taki podwojny, ze starszy siedzi, a malutka ma swoje miejsce do lezenia w wozeczku. Ale mowie wam, jak mi powiedzieli ze na tej kanapie jest dziecku to az z wrazenia nie moglam nic powiedziec. Tak sie w nia zapatrzylam, slodka, malutka, pachnaca :) posciel super! A spiworek ja bym wybrala ten turkusowy w kwiaty, sliczniusi :)

@olciastrzelce no tak myslalam, bo zamowilam sobie taki sam aspirator :)

reklama
Do góry