reklama
a ja sobie kupilam ostatnio troche ciuszkow sukienke nawet wyslalam zdjecie brzuszka w niej to ten brzuszek fioletowo siwy;-) a poza tym dwie bluzeczki take za tylek spodnie ale niestety nie ciazowe bo nie moge dostac wygodnych wszystkie mnie gdzies uciskaja mam jedne ciazowe ale chcialabym jeszcze jedne no i chyba bede musiala pomyslec o jakims staniku bo pomimo ze juz dwa razy wymienialam staniki odkad zaszlam w ciaze to piersi znowu urosly i staniki znowu za male wam dziewczyny tez tak szybko rosna piersi?
asiulkaa
Fanka BB :)
Dziewczynki piekne sa te ubranka dla mamusiek z brzuszkiem i przyznam, ze nawet cenowo calkiem przyzwoite. Ja w pazdzierniku jesli oczywiscie wszystko bedzie ok wybieram sie na wesele i jakas kiecke potrzebowalabym na te okazje. Wiem, ze jeszcze sporo czasu, ale pytam teraz gdyby pozniej ten temat gdzies umknal. Jak z rozmiarowka tej firmy? Sporo jest zawyzona? Jak w poprzedniej ciazy kupowalam spodnie to mialam problem, bo wszystkie XS spadaly mi z tylka, a bylo to jakos w 7 miesiacu. W koncu znalazlam takie, ktore mi pasowaly, ale kosztowaly prawie 300zł Tutaj pare sukienieczek wpadlo mi w oko, tylko wlasnie jak jest z ta rozmiarowka? Najlepiej byloby przymierzyc, tylko niestety tak sie nie da...
Ubranka cudowne...
U nas jesli bedzie chlopczyk to ominie nas jakiekolwiek kupowanie, bo pelno rzeczy mamy po malym.
Dlatego mam nadzieje, ze bedzie coreczka i nie ominie mnie ta wielka przyjemnosc
Ubranka cudowne...
U nas jesli bedzie chlopczyk to ominie nas jakiekolwiek kupowanie, bo pelno rzeczy mamy po malym.
Dlatego mam nadzieje, ze bedzie coreczka i nie ominie mnie ta wielka przyjemnosc
Ostatnia edycja:
Tak z innej beczki... to dostałam ostatnio od M takie oto cudo, które ma nam przynieść szczęście. Buciki wiszą już w sypialni na ścianie. :-)
Zobacz załącznik 240594
Zobacz załącznik 240594
reklama
paulinka109
Fanka BB :)
Faktycznie sliczne te ubranka Ja narazie wstrzymuje się z kupowaniem - choć nie powiem ze jest mi łatwo Ale ostatnio mężusia naszło i pojechał po pracy kupić śliczne śpioszki i taką bluzeczkę na guziczki - kolor uniwersalny zielony z żółtymi misiami ))) Też zrobił mnie piękną niespodziankę