reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

lasotka...o własnie...o promod nie pomyślałam....a faktycznie....jakies takie szersze tuniki chiba mają:tak:

Mysza... tych nie mam,fajne....:-),ale ja właśnie boję się,że będę grubo wyglądała kupiłam te zwykłe czarne....

reklama
a ja sobie kupilam ostatnio troche ciuszkow sukienke nawet wyslalam zdjecie brzuszka w niej to ten brzuszek fioletowo siwy;-) a poza tym dwie bluzeczki take za tylek spodnie ale niestety nie ciazowe bo nie moge dostac wygodnych wszystkie mnie gdzies uciskaja mam jedne ciazowe ale chcialabym jeszcze jedne no i chyba bede musiala pomyslec o jakims staniku bo pomimo ze juz dwa razy wymienialam staniki odkad zaszlam w ciaze to piersi znowu urosly i staniki znowu za male wam dziewczyny tez tak szybko rosna piersi?

100_3113.jpg100_3116.jpg100_3112.jpg100_3118.jpg100_3114.jpg a to zakupy jakie dokonalam dla malenstwa dotej pory narazie przestalam kupowac dopuki nie poznam czy chlopiec czy dziewczynka bo juz duzo mam zoltych i kremowych chyba ze dostane cos w innym koloze marzy mi sie zielony pomaranczowy fioletowy ale takich tu w anglii nie ma sa rozowe i niebieskie:crazy:

Ale śliczniusie te ubranka :-)

ja już chyba nie wytrzymam za długo i już w ten weekend pojadę i kupię sobie jakieś ciążowe spodnie a maleństwu coś na dobry początek :-)

Dziewczynki piekne sa te ubranka dla mamusiek z brzuszkiem i przyznam, ze nawet cenowo calkiem przyzwoite. Ja w pazdzierniku jesli oczywiscie wszystko bedzie ok wybieram sie na wesele i jakas kiecke potrzebowalabym na te okazje. Wiem, ze jeszcze sporo czasu, ale pytam teraz gdyby pozniej ten temat gdzies umknal. Jak z rozmiarowka tej firmy? Sporo jest zawyzona? Jak w poprzedniej ciazy kupowalam spodnie to mialam problem, bo wszystkie XS spadaly mi z tylka, a bylo to jakos w 7 miesiacu. W koncu znalazlam takie, ktore mi pasowaly, ale kosztowaly prawie 300zł:szok: Tutaj pare sukienieczek wpadlo mi w oko, tylko wlasnie jak jest z ta rozmiarowka? Najlepiej byloby przymierzyc, tylko niestety tak sie nie da...

Ubranka cudowne...
U nas jesli bedzie chlopczyk to ominie nas jakiekolwiek kupowanie, bo pelno rzeczy mamy po malym.
Dlatego mam nadzieje, ze bedzie coreczka i nie ominie mnie ta wielka przyjemnosc:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Faktycznie sliczne te ubranka :) Ja narazie wstrzymuje się z kupowaniem - choć nie powiem ze jest mi łatwo :) Ale ostatnio mężusia naszło i pojechał po pracy kupić śliczne śpioszki i taką bluzeczkę na guziczki - kolor uniwersalny zielony z żółtymi misiami :)))) Też zrobił mnie piękną niespodziankę :)

Do góry