reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Kurza melodia.. przestaję się mieścić w swoje pierwsze ciążowe spodnie, a mam tylko te jedne O ile w pupie są w sam raz, to w brzuszek już mnie zaczynają uciskać, nie ma mowy żebym w nich siedziała przy zapiętym guziku, a wydawały się taaaakie obszerne jak je pierwszy raz założyłam!!! To są dżinsy z takim wysokim przodem, guzik jest nad pępkiem. Po bokach mają niby regulację gumka-guzik ale popuściłam już ją na maxa, więcej się nie da Niby są elastyczne i się rozciągają ale mimo wszystko mam obsesję że za bardzo gniotą. Tak że czeka mnie zakup kolejnych spodni i chciałam Was zapytać jak się nosi te z szerokim elastycznym pasem na brzuszku? Nie ugniatają, nie spadają? Niektóre ten pas mają niezbyt szeroki, dobrze sie w tym chodzi?
Joasiek, brzuszek ma w nich cudownie leciutko, wyglada na wiekszy bo nic go nie ugniata :-) ale musze ci powiedziec ze mam takie z materialu grubego na zime i niestety mi z tylka spadaja mysle ze jak brzuch jeszcze podrosnie to bedzie w sam raz. ale dzinsy z taka guma to rewelacja. na pewno nie beda sie tak z tyleczka zsuwac.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Lil,mi moje grubsze tez spadaja .Nie wiem dlaczego.jutro prawdopodobnie ide do krawcowej skrocic jeansy ciazowe,to zapytam sie czy mozna cos zrobic,zeby tamte nie spadaly.kupilam je w gemo za 130 zl i nie chcialabym,zeby przelezaly cala ciaze w szafie
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja mam jedna pare takich dzinsow i jedna pare sztruksow z taka gruba (szeroka) guma- dostalam od szwagierki i faktycznie brzusio sie w nich leciutko czuje, sa wygodne ale na razie obsuwaja sie na dol...moze za miesiac, dwa jak brzusio wyzej bedzie to sie ulozy-mysle tak samo jak LIL KATE
susumali
Dzis wreszcze udalo mi sie cos dla mnie kupic- 2 swetry: jeden rozowy a drugi cieplejszy turkusowy, oba xle, a na ciazowych ciuchach nic nie znalazlam- i drozsze i brzydsze....i w albo ja niewymiarowa albo te ciuchy...
No ale za to kozaczki maz mi kupil na zime...:-)
W przyszlym tygodniu czesc druga zakupow dla MAmy...jakos trzeba wygladac, no nie?
No ale za to kozaczki maz mi kupil na zime...:-)
W przyszlym tygodniu czesc druga zakupow dla MAmy...jakos trzeba wygladac, no nie?
agusia9915
Matka wariatka
sprobojcie do tych spodni dokupic gumke ktora sie samemu skraca badz poszeza obwod pasa zapinajac na odpowiednia dziurke guzik . gumka ma co 1-2 cm dziurke taka wzłuz i mozna ja kupic w niektorych drogeriach jest super ja tak zrobiłam i nie spadaja(sa czarne i białe)
agusia9915, dzieki za rade z ta gumka. w poniedzialek przeszukuje pasmanterie:-)
a ja dzis po kolejnym dniu zakopow z mama mam:
krem na cellulit
krem ujedrniajacy na rozstepy
sweterek fajniutki (i ciazowy o dziwo!)
bluzeczke fajniutka (tez ciazowa. chyba sie przeprosze z tymi sklepami)
i to wszystko za pieniadze mamy bo mowi ze nie chce zeby jej corka zwiotczala i brzydko wygladala! bardzo prosze o czestsze wspolne zakupy
a ja dzis po kolejnym dniu zakopow z mama mam:
krem na cellulit
krem ujedrniajacy na rozstepy
sweterek fajniutki (i ciazowy o dziwo!)
bluzeczke fajniutka (tez ciazowa. chyba sie przeprosze z tymi sklepami)
i to wszystko za pieniadze mamy bo mowi ze nie chce zeby jej corka zwiotczala i brzydko wygladala! bardzo prosze o czestsze wspolne zakupy
reklama
susumali
Mialam wpasc tylko na sekunde na tzw rynek tygodniowy po jaks drobnostke i co? Ledwo sie doczolgalam do domu z cala siatka ananasow, bananow i papai (mniam) i dla siebie zakupilam dwa sympatyczne poncha: brazowe (pasuje do nowo zakupionych butow) i winnoczerwone (moj ulubiony kolor). Bo to dla Mamusiek wygodne i brzuszek ma cieplutko i fajnie, moim zdaniem wyglada. Tylko ze w tym jest jeden problem:wizyte na rynku zrobilam zamiast isc zaplacic za telefon...... Hi Hi.....