reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam ;)

Mi tez niewiele urosły ale teraz sa na maksa wypełnione a jak urodze to beda giganty wiem bo juz to przerabiałam (mleczarnie niczego sobie)
ja mam normalnie pod biustem 75 ale nie moge dostac miski dla siebie w tym obwodzie wiec od dobrych kilku lat kupuje 100 DD lub E i zwezam .Jest to bardzo wk@#$% bo tez chce miec normalny stanik nie ciagle przerabiany .Znalazłam firme ktora takie szyje i zamowiłam "ANITA" SIE NAZYWA

reklama
wkoncu mam spodnie ciążowe, z wysoooką gumą :) poświęciłam 140 pln z wielkim bólem (bo na gieldzie w slomczynie pod wawą sa po 60-80pln spodnie ciazowe) pojechalismy do fajnego sklepiku. i kupilam takie Spodnie "Street" tylko mam takie zgniło zielone. a na święta chciałabym kupić sobie tą sukienkę, http://www.9fashion.pl/sklep/product_details.php?id=1101do tego jakies niskie szpileczki i bede ladnie wygladac :) przynajmniej mam taka nadzieje. :p

Mi też się sukieneczka nie otwiera :-(
Ja też mam od wczoraj nowe spodenki ciążowe, myślę że pochodzę w nich już do końca ciąży bo są bardzo elastyczne. Bardzo podobny krój do tych Twoich mrs_szaya, biodrówki też z takim paseczkiem. Kupiłam je na Allegro, noszone ale bardzo krótko więc w super stanie... i jeszcze fajową spódniczkę w której pewnie pójdę na firmową wigilię, a za obie rzeczy dałam 60zł :happy2:

widze ze sie zakupy ruszyly wiec pewnie brzuszki wszystkim urosly!!:-D

ja wlasnie poluje na fajna spodniczke i bluzke tez sobie zamowilam w slicznym kolorze. mam nadzieje ze mi sprowadza.

Ja ostatnio sobie kupiłam te same spodenki co Miśka5...Spodnie "Winter". bardzo fajniutkie, juz od jakiegs czasu na nie chorowałam...
Do tego mama kupiłą mi materiał na sukieneczke, tweed z bardzo fajnymi aplikacjami i moja etetowa krawcowa skroi mi ja raz dwa...w sumie za grosze, bo 39zł....nigdzie takiej tak tanio nie kupie...:no: :tak:

Teraz muszę sie wziać za kompletowanie rzeczy do szpitala, bo gdyby przyszło mi z jakiegoś powodu wcześniej sie tam znależć to wyladowałabym nawet bez wygodnej koszuli...bo śpię w pizamkach z owieczką albo czerwonej satynowej mini koszulce...:confused:

Muszę poszukać jakieś rozsądnej listy rzeczy potrzebnych dla mamusi...trochę strach mnie obleciał jak sobie uswiadomiłam zupełny brak "wyposażenia":szok: :shocked2: :szok:

reklama
Poczytalam sobie dzis na naszym forum dzial "karmienie piersia" i dowiedzialam sie duzo pozytecznych rzeczy z niego.

Np. juz jestem w zasadzie gotowa kupic taki laktator:
Super cena - NOWY elektryczny laktator GAIA-TUFI (145112272) - Aukcje internetowe Allegro

e-mamy dobze sie o nim wypowiadaja a cena tez zacheca, nie powiem. o za cene elektrycznego aventu bede miec i laktator i podgrzewacz i jeszcze zostanie na jakis drobiazg dla mamusi:tak:

i taki podgrzewacz (szczegolnie podoba mi sie opcja z mozliwoscia uzywania w samochodzie :-D)
UNIWERSALNY PODGRZEWACZ ~TUFI~ DO DOMU I SAMOCHODU (148421332) - Aukcje internetowe Allegro

aha, i tam duzo mamus wypowiada sie tez na temat karmienia raz butla, raz piersia i te wypowiedzi napawaja optymizmem:-)

Do góry